Visa ett inlägg
Gammal 2020-03-24, 16:35   #2386
Efterhandaren
 
Reg.datum: dec 2019
Inlägg: 4 701
Sharp$: 12857
Standard

Skummat igenom alla mer eller mindre genomtänkta upplägg på tråden för att konstruera system och förenkla vinstmöjligheten men jag är ingen fantast av reducerade och utskrivna system filer. I min värld är ju startfältens innehåll och förutsättningar helt avgörande om ett streck spel känns lockande och hur systemet konstrueras.
Jag har spelat på trav i 50 år och halva nöjet är ju att hitta vinnare och följa sina egna tankar oavsett utdelning. Inte konstruera system. Andra halvan är ju att vinna pengar. Helst stora. Kör alltid matematiska system och och gillar V5 spelet bäst trots begränsade vinstpotten. V7 och V8 spelet är egentligen för svårt för småspelare. System under
5 - 10000 rader är ju ganska lottobetonat i normalsvåra omgångar men visst går det att köpa en lott och bli mångmiljonär en gång på miljarden.
Men travsporten är en trevlig hobby på gamla dar. DD spel och V/P spel är ganska bra aktiviteter som sponsor till mindre spel insatser. Men ibland kan jag njuta av sporten utan att spela. Inte alla förunnat i denna spelgalna värld där det vimlar av möjligheter att spela dag och natt. Många som inte klarar av detta upplägg som stöds av samhället.
Efterhandaren är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat