Visa ett inlägg
Gammal 2020-03-26, 23:38   #16
NicklasA
 
Reg.datum: okt 2012
Inlägg: 438
Sharp$: 3055
Standard

Lutar åt lås i avd6 för min del; 10 My Sweden och 1 Betting Rebel. 10 My Sweden satt fast i rygg på favoriten senast de möttes och tror han hade plockat ner honom om luckan kommit. Fick ett fint genrep senast och formen lär ju vara på topp. En tänkbar spik, men vågar nog inte lämna spetshästen 1 Betting Rebel utanför. Favoriten ratar jag helt. Över 50% (lär väl iofs minska innan spelstopp) på en häst som kommer få vandra utvändigt om ledaren schasar jag bort, med risk att jag återigen får stå med dumstruten på. Men det är en vanesak och bjuder på det.

Tar även omtag på 11 Guillume Boko i avslutningen. V5:an och DD:n sket sig sist när han inte hann fånga in ledaren, men det var på en ”spetsbana” med kort upplopp, nu har han ett lopp från Sverige i benen och 20m till på sig att hinna fram! SPIK!!

Andra spiken blir storfavoriten 5 King of Everything. Jättetråkig absolut, men efter att de strök min tilltänkta spik 11 Maestro Crowe ser jag inte riktigt hur den skall förlora om han är frisk. Får väl avvakta hur stor den blir, men just nu känns den klar.

Stoloppet i avd4 känns öppet och lite lurigt och jag är lite inne på att låsa med starthästarna 3,4,6,7 med hopp om skräll. Kanske är jättedumt, men det kanske kan bli lite jobbigt att ta 20m nu när det börjar gå snabbare och nån av dem kanske kan smyga med bakom ledaren (nr 1) och dödenshästen (nr2). Men ett klurigt lopp, som sagt och långt kvar innan det är dags.

Andra hästar som kommer få plats på min lapp är definitivt 3 Perfect Power som alltid går bra, men inte riktigt nått hela vägen än i silver. Senaste finalen, även den på Solvalla, spurtade han bra till en 2:a plats bakom en så pass grym häst som Harran Boko. Med lite flyt på vägen så kan det kanske gå och Peter är riktigt nöjd med sin häst. Ett ännu längre skott är 8 Olle Rols. Har varit bra några gånger i vinter men inte riktigt räckt till. Senaste gångerna har det väl inte varit strålande, men vore ju faan om man skulle åka när han väl vinner. Kanske är en dyr häst att följa, har kanske inte riktigt det som krävs i de här sammanhangen, men han får iaf en chans till. Även 2 Reckless är en kantboll som skulle sitta fint. Är väl bäst på lite längre distanser, men var väl klart bra senast och anmäld barfota nu (om jag minns rätt). Ganska snabb ut och bör få en fin resa åtminstone och eftersom 2140m är ett litet frågetecken för favoriten så åker han också med
NicklasA är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat