Visa ett inlägg
Gammal 2020-03-27, 19:58   #38
Stekel
 
Stekels avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Karlstad
Inlägg: 12 153
Sharp$: 26721
Standard

Precis som sist gör jag en genomgång på Disco, den här gången på längre distanser. Facit ser ju uselt ut om man tittar på placeringarna. Men han har ju bara fått favoritpositionen ledningen en gång, och då var han av allt att döma inte riktigt kry. Det har även varit värre motstånd överlag än den här gången om man ser till fälten. Bara 2 hästar emot i det här loppet. Imorrn borde det väl vara minst 90% spetschans och det känns långsökt att Uffe släpper även om Gareth skulle komma iväg såpass bra att han ställer frågan tidigt. Hästen har ju aldrig varit bättre! Gör 500 meter till så mycket skillnad då? Speciellt som han troligtvis får spetsen enkelt och får bestämma en bit. Jag tror inte det, känns som en bra spik till under 50% som han har och lär landa på! Troligtvis under 45% till och med.

0: Framspår, dödens i halvtufft tempo (Elian Web innanför) sen andra ytter.
0: Bakspår, fjärde inner med fritt först 200 kvar. Bra avslutning men kunde inte ta något i mycket snabbt sista halvvarv.
3: Framspår, ledningen och släpp till favoriten. Fast med sparat.
0: Framspår, ledningen och släpp till favoriten. Godkänd i snabb avslutning (7 hästar nästan på linje över mål, Åby). SM-loppet.
6: Framspår, dödens (favoriten Global Trustworthy snabb från innern), andra ytter, tredje ytter. Godkänd avslutning upp i rygg till slut (4 annars). Kanonhästar emot.
0: Framspår, ledningen. Lugnt tempo men helt slut på upploppet, sist av de felfria. Kan inte ha varit frisk.
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Stekel är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat