Visa ett inlägg
Gammal 2020-04-04, 08:32   #63
tvablaa
 
Reg.datum: dec 2012
Inlägg: 2 093
Sharp$: 6132
Standard

Kul omgång detta och fina lopp. Kanske risk för låg utdelning men finns samtidigt en del intressanta skrällar.
1: Här verkar de flesta överens att Upset Face vinner trots att Power är favorit. Jag tar nog båda och vill nog även ha med Västerbo Lexington som de låter väldigt nöjda med.
2: Jättesvårt lopp där det hade varit fint att hitta en spik. Fördel tilläggshästarna där jag tycker 7, 8, 9 är förstastrecken. Lite svårt att förstå streckningen på Alpha K. På framspår är det väl Another Lucky Day som känns hetast men går i vanlig vagn nu.
3: Tycker nog favoriten är ett klart förstastreck. Ok spår och bfro. Bör väl också vara god spetchans. Vid gardering blir det dyrt men bra värde i toppspåren i ett öppet lopp. Storskrällen är väl Armour As om det blir högt tempo. Men lutar åt spik.
4: Begriper inte alls hur favoriten kan ha 68 %. Kanske är den bäst och självklart kan den vinna om den blir släppt till spets. Men kan inte spika. 4 är först bakom och jag hoppas den körs i spets. Många intressanta skrällar bakom men 12 låter ju Bergh väldigt nöjd med. Och 10 med Goop är ett måstestreck, galopperade i ledning som favorit på V75 senast.
5: NB är rätt favorit tycker jag. Gillar dock inte att spika Lugauers hästar då det alltid känns som galopp finns i korten. Vill ha med Secret Mission på bfro. Tror också att Sevilla är närmaste favoriten i kapacitet men spåret såklart inte bra. 12 är bra men känns överstreckad från detta spår.
6: Lite jobbigt att två favorithästar möts. Är dock inne på att spika Velvet Gio och hoppas den är tillbaka där den var när den var som bäst i fjol. Då vinner den oavsett löpning. Gillar även Racing Mange men är inte säker på att den bara släpps till spets. Begriper däremot inte hur Norton Commander kan vara så mkt streckad. Visst är den bra men hur ofta vinner en Gulddebutant?
7: Mkt snack om Neelix men tycker den känns osäker. Tycker Giant Shadow är rätt favorit, gjorde ju nästa rent hus förra året och med speeden den visade så borde den kunna komma iväg bra. Måste dock även ha med Nero M som kan vara en kanon. Tror eg. inte någon annan än dessa tre vinner men letar en skrällar så slog ju 4 Nero Maximus senast den gick i sulky. Fick det då iofs väldigt serverat och NM blev störd. 1 är väl också en storskräll från bra läge. Men 5,7 och möjligen 6 räcker långt.
tvablaa är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat