Visa ett inlägg
Gammal 2020-04-06, 19:35   #3
SO
 
SOs avatar
 
Reg.datum: okt 2011
Inlägg: 1 808
Sharp$: 3718
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av SO Visa inlägg
Slotts Rigel
Tog sig med galopp i starten senast men ställde sig efter 50 meter och var med som jumbo in i första sväng. Levererade en slutrökare som hette duga och hästen belönades med en andra plats. Hade inte Eld Tekno varit med i det loppet hade det blivit seger. Idag är ingen Eld Tekno med och då kan det vara dags för seger. Totalt bortglömd av spelarna till 6% i skrivande stund. Rolig spik med bra mycket högre segerchans än så.

Jag garanterar att BW Kungen är 40 meter bättre häst och som RNS säger Hästen kan under 30 på distanen (felfri alltså). Jag är mycket tveksam om Slotts Rigel kan bättre än 32 och det skulle betyda ca 50 meter efter i mål.

Den galopp som du pratade om kan möjligen ha varit 2o meter om ens det.
Du skriver "Levererade en slutrökare som hette duga" Tyckte att han segade sig förbi och det var nästan målfoto om 2-3 platsen. Många hästar försvann underloppet efter galopper.

Måste gå till en optiker om det är en #30-häst# som en del skriver. Jag har sett alla hästens starter i lopparkivet och BW Kungen är av helt annan klass. Tycker jag.

Men det är kul att vi har helt olika åsikter eller hur

/SO
Jag glömde bort att Mats E stod 20 meter före. Hur som helst så var BW Kungen totalt okörd utan RNS satt bara och finåkte loppet igenom
SO är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat