Visa ett inlägg
Gammal 2020-04-27, 21:18   #2431
Strappa71
 
Reg.datum: jun 2011
Inlägg: 4 674
Sharp$: 2397
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Sputnik2012 Visa inlägg
Jag har en fråga och den är rätt viktig eftersom jag vill underlätta arbetet med att samla in data med vissa lopp med vissa förutsättningar.
Kan jag använda Betangle eller något annat program för att samla in rörliga odds -och prisrörelser under loppets gång - levande in-play stats - från Betfair.

T.ex. när ett lopp är avslutat kan man kolla pris-rörelserna och odds-rörelserna hos en häst.
Manuellt skulle man kunna köra ett inspelnings program och klicka på varje häst för att få fram grafen över odds -och prisrörelserna av samtliga hästar under det specifika loppet.
Men en i taget principen, samt 100 lopp, varav kolla 100 inspelningar, samt skriva upp en lista över all data är väldigt tidskrävande och vill underlätta processen.

MVH

EDIT

Hitta svaret själv och Geeks Toy verkar vara det bästa och mest anpassade verktyget som kan användas på tre Spelbörser, utmärkt.
Nu kvarstår det bara om man kan spara in-play data som en fil eller dokument.
Ska klura och undersöka.

Mitt allra bästa tips är Betting Assistant eller något annat betfair-kopplat program som går att koppla till Excel.

Jag kan ha fel. Men jag tror att det krävs en särskild ( och särskilt dyr! ) licens från Betfair för att ens programvara ska få samla in data ( till skillnad mot att visa live-data som är till för betting.

Men genom att använda BA's möjlighet att skriva data till Excel skulle du kunna skriva något VB-skript som samplar den data du vill spara.
__________________
Spelälskande gringubbe som hellre klagar en gång för mycket än gång för lite!
Strappa71 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat