Visa ett inlägg
Gammal 2010-10-18, 13:06   #3
LosKrikon
 
LosKrikons avatar
 
Reg.datum: sep 2010
Inlägg: 463
Sharp$: 58
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Stekel Visa inlägg
Tvivlar dessutom på din förmåga att landa ett sånt projekt efter att ha läst din tråd "EV+ på trisslotter".
LOL, det var ju bara ett tankeexperiment, det är ju "tänkarhörnan" det här.

Jag har sysslat med systemspel sen jag gick på mellanstadiet, har fem års universitetsstudier inom datalogi och matematik bland annat. Har dessutom jobbat som systemutvecklare med inriktning på webapplikationer. Men du är ju fri att tro vad du vill.

När det kommer till att "lära sig ett nytt gränssnitt" så är det ju inte direkt så att man spenderar flera timmar att "lära" sig något sådant. Jag tror merparten av de som är smarta nog att välja reducerade systemspel kommer att förstå hur man gör direkt. Jokersystemet är ju till exempel inte känt för sitt interface. Det är ju ruggigt dåligt från användbarhetssynvikel sett. Att det dessutom innehåller massa skräpfunktionalitet som gör det till bloatware gör ju inte saken bättre. Dessutom är det ett normalt program, inte en webapplikation, vilket gör att man måste hålla på med uppgraderingar, inställningar av firewall osv. Mycket strul för ingenting.

Skulle ingen annan vara intresserad av en sån tjänst så använder jag den gärna själv allafall, kostar mig inget att köra den på min lokala burk.
LosKrikon är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat