Visa ett inlägg
Gammal 2020-06-05, 15:03   #122
Frasse77
 
Frasse77s avatar
 
Reg.datum: jul 2015
Ort: Skövde
Inlägg: 441
Sharp$: 1256
Standard

Ju mer man tänker på denna saken nyktert desto mer galet blir det. Tänk om man tex varit ägaren till Makethemark då skulle man ju haft över 2miljoner mer i prispengar utbetalt och avelsvärdet skulle antagligen varit ännu högre.

Att det är många som gjort fel här hjälper ju inte, utan man måste helt enkelt följa dom regler och lagar som finns och utdöma hårda straff. Nils Enqvist fick 8år och här håller jag med Bergharn detta är bra mycket värre.

Men givetvis ska inte bara ägare/tränare dömas utan även ST ska nagelfaras. Men som vissa skriver att ej tränare/ägare ska hållas ansvarig är ju bara helt galet fel. Det är ju dom som köpt hästen till Sverige och anmäler honom till lopp och sedan om (troligt) omedvetet ej vetat om detta spelar ju absolut noll roll, för hästen har ju startat dopad i varenda start sedan han kom till Sverige.

Visst tycker man synd om ägaren/tränaren men tänk på alla konkurrenter som förlorat massa prispengar, det är väl dom som är "offret" i detta och blivit blåsta på över 33 miljoner i prispengar och på det vad avelsvärdet skulle ökat för hästen.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
AmaerildeRimfrost (+111)
Frasse77 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat