Visa ett inlägg
Gammal 2020-06-05, 16:00   #135
Frasse77
 
Frasse77s avatar
 
Reg.datum: jul 2015
Ort: Skövde
Inlägg: 441
Sharp$: 1256
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Viroid Visa inlägg
Han har placerat pengarna i en stiftelse som han inte anser sig vara förmånstagare till. Denna stiftelse äger sedan ett bolag i Nederländerna som i sin tur kontrollerar Brixton Medical.

Kulturen med att "alla" "vet" "saker" inom travet är inte bra. Jag har hört det mesta, en del är så klart sant, men långt ifrån allt. Det kanske är därför ST inte tagit allt på allvar, de får höra de mest märkliga tips om vem som fuskar och hur, och det visar sig inte stämma.

Det är många fsom ått lära sig det mesta av fula metoder som finns. Allt från elfösare till enhandare via kobolt och kvicksilverblister. DMSO, milkshake, tildren, steroider och gud vet allt. Och så de svarta pengarna som har en förmåga att dyka upp i travets alla olika rum.

Det är en lång väg att gå för travsporten om man verkligen vill bli en folksport igen. Man lever kvar i 1950-talets dogmer om hur världen fungerar medan samhället rört sig vidare. Jag hade ju hoppats att Redén och flera andra yngre skulle kunna utgöra en verklig vågbrytare och bereda mark för den lite mer moderna synen på djurskydd, men efter det här vet jag inte längre...
Så sant och du sätter verkligen orden på pränt. Travetskultur är ju så mångfacetterad med alla rykten, sanningar, skitsnack osv osv. Sedan har du detta med alla försök att förbättra hästen genom mer eller mindre tillåtna saker, men sedan har man en fantastisk kamratskap, glädje och roliga fester osv osv men allt detta försvinner i sorlet av allt det negativa. Vilket är extremt sorgligt för travet är en fantastisk hobby/sport.

Är svårt och bryta gamla mönster, men jag hoppas som du att det kommer ett yngre garde som visar en ny väg att gå.
Frasse77 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat