Visa ett inlägg
Gammal 2020-06-10, 05:51   #205
fri
 
Reg.datum: nov 2011
Inlägg: 731
Sharp$: 1517
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av abborre Visa inlägg
Men om Proppen är streckad på typ 65% i ett lopp han vinner. Först ska ju en annan häst starta. För det andra då vet man ju inte vilken % det blir på dom andra startande hästarna ock så blir ju hela strecklista för V75 annorlunda om man ta bort dagens största favorit o då måste ju spelarna hitta andra hästar att strecka / spika. För det tredje så blir ju loppet troligtvis kört helt annorlunda så den som blev 2a i det aktuella loppet kanske bara skulle blivit 4a. Hur man ska räkna ut det är ju omöjligt för man vet ju inte segraren. Det är bara acceptera ( som spelare) att det är toto resultatet som oxå gäller. Punkt
Håller med. Det här är inte så lätt.

Tar vi ett 100-meters lopp i löpning har vi en helt annan sak. Där springer alla bredvid varandra på en linje, det går fort och löpningsförloppet spelar nada roll (även om vi om vi vill kan hårdra det och säga att "om inte hen varit dopad hade löpare A fått bana 3 och hen är skrockfull, så då hade inte hen kommit 2:a som nu, etc.).

Samma sak med prestationsgrenar, hade kastare A inte varit dopad, så hade inte B kastat längre/kortare, etc. (även om så klart pressen av en riktigt bra kastare, kan få de andra att prestera bättre/sämre).

Därför känns det helt fel att bara stryka den "dopade" och ändra ordningsföljden rakt av därefter.
__________________
"Eat your betting money but don’t bet your eating money."
fri är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat