Visa ett inlägg
Gammal 2020-06-11, 21:16   #20
MikeHaggar
 
Reg.datum: sep 2015
Inlägg: 260
Sharp$: 1394
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Graal Visa inlägg
Står så här i villkoren men kan såklart ändras framöver:

3. Kommissionen

3.1 Provisionsprovisionen på Smarkets är 2% av nettovinsterna på varje marknad.

3.2 Användare på standardprovisionen kommer att vara begränsade till totalt 1500 placerade insatser och 1 000 000 £ i placerat belopp som stakas per kalendermånad.

3.3 Användare kan välja till ett Pro Tier av provision på 1% på vinster eller förluster per satsning. Användarens på denna nivå kommer inte att vara begränsad på antal eller order eller stakad mängd. Minsta inloggningsperioden för denna nivå är 3 kalendermånader plus tiden mellan inloggning och slutet av den månaden.

3.4 Alla provisioner kommer att beräknas och debiteras vid tidpunkten för marknadsavveckling. Bets kommer att lösas utifrån användarens provision vid tidpunkten för marknadsavveckling och inte vid tidpunkten för placeringen.

3.5 Användare kan välja in och ut från Pro Tier genom att kontakta vår kundtjänst genom livechatt, e-post eller telefon.
Ja dåså då borde det va giltigt dom har ju haft gott om tid att ändra i texten om dom ville ta mer i kommission. Sen fattar jag inte 2% på vinst eller 1% på vinst ochförlust känns som att dom slår ut varandra och att det typ blir samma skit men kanske är min matte som brister
MikeHaggar är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat