Visa ett inlägg
Gammal 2020-06-21, 12:30   #42
SistaStallskriket
 
SistaStallskrikets avatar
 
Reg.datum: apr 2019
Ort: Eskilstuna
Inlägg: 11 417
Sharp$: 4304
Standard

Mitt system på min hemmabana under uppbyggnad! Länk till den preliminära raden nedan:

https://www.atg.se/spel/V75_2020-06-...2-b49417fff4be

Avd 1:
Tror det står mellan 1 Ingo som skall slås från spets som favorit. 2 Andre Ward är i form och då Kalmars bana är bred är spåret inte oroande. Urstark och får position i främre träffen direkt! 7 Image Rapida bfro passas, trivs på Kalmar! 8 Hobby DeLiton har hysterisk form och felfri blir det intressant med lucka! Lär speeda ruskigt fort till slut! Har man råd plockar man även med 5 Franklin Face och 11 Criterion som har form och fart att vinna vid maxklaff! Bra kuskar där också vilket är mycket viktigt på V75!

Avd.2:
Hela landet låser på 5 O.M.Faststeep och 6 Oscar L.A.. Jag tar med två till singelprocentare från bra lägen! 2 Digital Crunch som Hanna har fått bra snurr på och 3 Bring Me Bajern som får rygg ledaren och går bfro! 2% är det stort värde i!

Avd.3:
4 Double Exposure är megafavorit och här avgörs utdelningen! Ruskigt fin chans men jag hoppas att Nurmos har form igen och att Jorma gasar med 3 Une Etoile Gar! OM två träter... Det skvallras om äckligt fina jobb på 5 Activated! Tar med den också! OM det blir generalknas och 3 och 4 galopperar i körning av någon anledning så öppnar det ju upp för främst 7 Ultra Bright och ev. 6 Wild Love. 1% på Ultra Bright är ju egentligen helt sjukt...?

Avd.4:
Finner sista fållan som överlägsna rent kapacitetsmässigt och jag tror dom även visar det i slutet av loppet! 15 Speedy Face kan vara ett singelstreck! Klassen i gänget och i form! 13 Pacific Face är härdad i tuff konkurrens, har form och är urstark! Ruskigt värde på 12 Dragster!! 3%... Galet! Lämnar 14 Mack Dragan även om det är smygform efter en mindre bra säsongsinledning.

Avd.5:
Bästa hästarna från bakspår! Här kan vad som helst hända! Jag näst intill helgarderar! Lämnar endast 3 och 6 utanför... Har begränsade rader så ev helgardering om jag kan hitta annan vinkel i andra avd.

Avd.6:
12 Norton Commander till 7% är det värde i. Just nu en av tre streckade. Den eviga tvåan vann till slut... Är det proppen ur nu eller tillbaka till gamla synder? Här tas spets och då ska 4 Man At Work streckas men 46%? Njaaa...? Tar även med 9 Zap Di Girifalco som ser snuskbra ut!

Avd.7:
Klassen i gänget! 7 Velten Limelight! Mosar och vinner lätt tror jag. SPIK!

Sista info avgör!
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
TheZ (+5)

Senast redigerad av AmaerildeRimfrost den 2020-06-21 klockan 13:50. Anledning: Håll igen med reklamen!
SistaStallskriket är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat