Visa ett inlägg
Gammal 2020-06-27, 23:47   #1
mr_stylez
 
mr_stylezs avatar
 
Reg.datum: nov 2011
Ort: Lund
Inlägg: 2 672
Sharp$: 5198
Standard

GS 75 Hagmyren Söndag


Startar en tidig tråd om söndagens omgång

Intressant med bara kallblodslopp! Ser ut att vara flera svårvälta favoriter men det kan säkert smälla rejält i en del lopp! Gäller bara att spika rätt som vanligt hehe.

Korta tankar och min spontana nattliga grundrad efter att ha kollat 30 min bara :

1 : Nr 5, superform, bör kunna rekordsänka, bästa spåret, bästa kallblodskusken.. mycket talar för denna.. Många garderar nog här för att överleva första loppet och inte åka ut direkt men jag tror nog jag spikar här så länge procenten håller sig på rimlig nivå (allt under 40% känns ok)

2: Superfavorit som gjort 1 (!!!) lopp. Var grym då men herregud.. 1 lopp inför västen, flera volter, voltstart oerfarna kallbod.. det skriker ju 3-5 omstarter här och galopp på favoriten.. här måste man bara gardera om det ska bli någon utdelning.. !
Klart man kan spika en sån här i en svårare omgång med få spikförslag, men denna omgången finns det ju 3-4 andra bra spikar och då är det given gardering här. 1 5 6 10 11 12 hittade jag som garderingsbud men här får man nog läsa på mer

3: SPik nr 5. Inte mycket att orda om. Totalt överlägsen dessa hästarna, vann förra gången i montedebuten, bästa ryttarinnan som är jätteuppåt på hästen... denna jättefavven är det bara att svälja.

4: En till jättefavorit som blir otroligt svårvält.... tyvärr! Hittar inte mycket mot den.. bästa kusken i superform med har den.. den är väl 3-4 sek bättre än de flesta här häst mot häst... spik!

5: Jämnare lopp, äntligen! 5an är favorit med ngn procent, ska så vara från toppspår och bra kusk. Hittar 2 bra motbud till ok procent, 3 och 11!
Tror mindre på ganska hårt streckade 1 och 2, dem chansar jag nog bort här.

6: 6 Moddson favorit, förståeligt, så som den gått i årets starter... hittar ändå några motbud i 1,3 och 7 som jag gärna tar med!
4an är obegripligt nog klar andrahandare här i nuläget, varit usel i 2 raka starter, får börja visa form innan den streckas, bort!

7:Här har fem st hästar alla strecken nästan och jag tycker 4 av dem utgör ett stabilt om än tråkigt lås som avslutning.
Jag steker nog Bw Prinsen helt, trots spår 5 och Kihlström... den var riktigt dålig i årsdebuten, måste vara otroligt förbättrad för att räcka här och det tror jag inte den är så snabbt. Bort!
3 7 8 10 ska räcka här, bara att hoppas den minst streckade vinner.

Så, sovdags. Nya friska tag imorn (senare idag)
__________________
Kuskar som inte försöker vinna, kanske inte bör vara kuskar.....
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Dahle (+7), AmaerildeRimfrost (+7), Fulsprit (+5), znipstern (+5), asgaya3141 (+5), Basse (+5)
mr_stylez är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat