Visa ett inlägg
Gammal 2020-06-30, 19:37   #273
Stekel
 
Stekels avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Karlstad
Inlägg: 12 153
Sharp$: 26721
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Rob Visa inlägg
Som jag förstått det ska den externa utredaren leda arbetet. ST:s personal kommer fortfarande utföra en stor del av jobbet... Så jag sätter inte alltför stort hopp till att kvalitén och utkomsten blir något annat än den nivå ST brukar hålla.

Skillnad på projektledare och ansvarig chef, få skulle nog välja att inte behaga den som har makten om deras anställning när allt ställs på sin spets...
Att det är han som ska leda arbetet har jag inte läst någonstans ändå. "Förstärks med" och "knutit till utredningen" tror jag inte att det är en slump att det står. Det här har de nog i egen hand. Med en alibi-gubbe på sidan av för att hålla ryggen fri när man frikänt sig själva för sånt man kanske skulle fått tagit ansvar för om det var en sann tredjepartsutredning.

"Arbetet, som består av många olika delar, förstärks i form av en extern utredare och den som har fått uppdraget är Pehr Jern."

"Vi har nu knutit Pehr Jern till utredningen, som därmed förstärkts med en extern person med gedigen utrednings- och juridisk kompetens. Pehrs uppdrag är att i en central roll genomlysa hela frågan och därmed även Svensk Travsports hantering och ansvar."
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Stekel är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat