Visa ett inlägg
Gammal 2020-07-05, 12:12   #230
Stekel
 
Stekels avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Karlstad
Inlägg: 12 153
Sharp$: 26721
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Efterhandaren Visa inlägg
Tja visst går det att leta orsaker och möjliga cenarion i oändlighet både före och efter loppen. Men oftast är det ju hyptotetiska funderingar. Trav spel är tillräckligt svårt ändå
Många kuskar och tränare umgås ju även privat och samåker till tävlingar och såklart förekommer det kompis drag i loppen. Det som jag tycker är mest tråkigt är proffs Catchdriver Maffians uppträdande mot varann i loppen. Kuskarna möts dagligen år ut och år in. Kör nästan aldrig tufft mot varann utan anpassar sig mer eller mindre vänskapligt.
” tack för den bjudningen jag betalar tillbaka en annan gång” är nog ganska vanligt förekommande men dessa misstankar är ju nästan omöjligt att bevisa.
Jo, men när det är "inom familjen" så är det ganska bra sannolikhet att de inte kör mot varandra. Kanske speciellt inom vissa familjer, Bergh är en av de mer ökända när det kommer till stallkörning.

Annat som kanske kuskarna gör upp på stallbacken är svårare att ta på och räkna ut på samma sätt. Men att känna till hur väl de känner varandra och brukar köra mot varandra gör ju att man iallafall träffar mer rätt i sina sannolikhetsberäkningar. The more you know!
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Stekel är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat