Visa ett inlägg
Gammal 2020-07-07, 18:08   #279
Stekel
 
Stekels avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Karlstad
Inlägg: 12 153
Sharp$: 26721
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Rob Visa inlägg
Från AB
”Det jag kan bekräfta är att vi har haft olika syn på saker och ting i det ärendet (Propulsion). Huruvida Steen Morten kunde vara ytterst ansvarig för den utredning som pågår nu i ärendet Propulsion. Detta har vi inte ansett vara möjligt på grund av tidigare utredning i ärendet.

Läser det som att han kanske höll i den utredning som gjordes för ett år sedan som initierades på ”ryktena” som fanns, och uppenbarligen missade vissa väsentliga delar. Att han då ska granska sig själv, vilket inte såklart funkar. Bra argument (svepskäl?) dock från Croon för att själv få behålla makten om nuvarande utrednings riktning och slutsatser
Ja det är ju helt givet att han inte skulle utreda det här, eftersom det delvis skulle betyda att utreda sig själv. Om han ens anmälde sig till det är det ju märkligt.

Men det är väl så enkelt att han delvis är ansvarig för att Propulsion-gate blev ett år längre är nödvändigt, och då rätteligen får gå. För det stämmer att det var han som var ansvarig för den utredningen. Iallafall operativt, det kan ju ha varit någon annan som gett honom grönt ljus att släppa saken efter att han lämnat sina fynd.

Vi får svar i slutet av sommaren. Om det är så att de sparkat honom mest pga Propulsion är det smart av Croon att inte gå ut med det nu. Hela debatten skulle blossa upp en extra gång då, bättre att ta det en gång istället för två. Listigt av dem överlag att lägga en lång utredning över sommaren och hålla locket på. Så sjunker det undan i folks medvetanden och de lugnar ner sig med den hetsiga kritiken som blir annars.

Det är nog flera huvuden som borde rulla, men det blir väl han och någon som redan lämnat skutan som får bära det hela kan man tänka sig.
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Stekel är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat