Visa ett inlägg
Gammal 2010-10-22, 00:01   #216
Vlad
 
Vlads avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 2 626
Sharp$: 1722
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Simme Visa inlägg
Shoreline

Jag sitter väl för fan inte på planket och överdriver matcher, Men om ett lag är det bättre laget och skapar mycket lägen utan att göra mål, då måste jag väl få fan skriva att det är sjukt hur man kan ligga under med 0-1 exempelvis. Men du får det ju att låta som att jag varje kväll/natt sitter och ljuger om en matchbild!?

www.spreadsheet.se/brasseboll

Där har ni mina spel fram till Juli månad iallafall och även mina senaste spel. Var tvungen att skaffa spreadsheet och ligga in alla mina spel jag hade från spelboken då det finns andra alternativ där jag kan blogga, och där man ville veta mina stats. Även dessa personer har fått mitt inlogg till spelboken.se
Intressant,stenkoll på Paulistan och Cariocan ser jag. Saknar Fluminense-matchen som du och shoreline båda såg nyligen eller försökte du jobba in ett mål för Fluminense trots att du inte spelat dem?

Tyckte jag var ganska diplomatisk i mitt inlägg så blev lite förvånad över den hetsiga tonen i ditt svarsinläggg.

Du har ju redan en dagbok här så det enklaste vore kanske att fortsätta där och lägga in en spreadsheet i din profil. På så sätt kan du enklare motbevisa alla tvivlare då jag inte tror någon har intresse av att sitta och gå igenom gamla resultat och odds för att kontrollera ditt spreadsheets autenticitet.

Är för gammal för flamewars på nätet så önskar fortsatt trevlig kväll och tänk över förslaget.
Vlad är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat