Visa ett inlägg
Gammal 2010-10-22, 06:18   #11
KP
Sharpest
 
KPs avatar
 
Reg.datum: dec 2009
Ort: Kebnekaise
Inlägg: 5 830
Sharp$: 45582
Standard

Jag brukar livea en hel del, men då följer jag inte matchen via tv utan är på plats.
U21 är roligast eftersom bolagen aldrig har koll där. Du får igenom mer under live än före matchstart. Dessutom är det som du säger svårare att bli limiterad om man spelar live. Precis som du säger Chris, kan man även spela igen trots sin maxlimit efter bara någon minut.

Finns otroligt många faktorer att tänka på dock när man är på en match som inte många gör och som inte syns på TV utan enbart på plats. Men det tar tid att lära sig, tex i U21, titta på motståndarnas bänk. Alltförofta har de bara med sig 1-3 spelare i bänken. Detta gäller egentligen alla sporter.
Startlistorna brukar släppas på nätet 1-2timmar före start. Inte ens asien har koll på dom och det är därför oddsen svänger en del före start just pga erfarna spelare har sett startlistan och spelat därefter. Ställer ett juniorlag upp med 7st A-lagspelare så blir även matchbilden därefter.

En annan grej är titta på linan i olika sporter (speedway, basket, handboll, i NBA är linorna skarpa som faaan) före start och skriv upp den. När du ser att ena laget kanske fått en kanonstart så ökar linan på motståndarna. Det är då du ska kliva in på motståndarna, för du sitter på en kanonlina som sällan täcks upp av hemmalaget när matchen är färdigspelad. Då den alltförofta slutar inom ramen av vad den cappats vid av oddssättarna.

Om ett lag trycker på som fan ska man inte spela nästa mål (brukar vara lågt odds), olika i olika fall och svårt att dra något generellt här utan man får bedömma bilden själv MEN risken för ett baklängesmål i fotboll är för stor och man har lärt sig av sina misstag. Inga EV+ här inte.

Summa sumarum, ska man livea ska man göra det på en icke tvsänd match eller som bolagen själva sänder. För de dom sänder har de hård koll på och dessutom fler som följer.
Däremot när de skickar iväg dessa 2 kineser till en randommatch i Sverige så är de beroende utav deras rapportering och matchbild. De har oddsmallar de följer och korrigerar oddsen efter vad som rapporteras in. Dessa kineser har sällan bättre koll än dig själv då de knappt kan språket. Det du ska se till är att slå deras mallar och det är inte så svårt.


och för att slippa frågan i framtiden, nej du kan inte spela nästa mål av ett lag om du är på matchen och tror du hinner få igenom spelet före de låser. Ingen idé att chansa heller för rätt som det är blir målet bortdömt pga offside. Då sitter du där med ett spel du inte vill ha
KP är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat