Visa ett inlägg
Gammal 2020-07-28, 22:48   #6
Piraten
 
Reg.datum: aug 2018
Inlägg: 591
Sharp$: 5514
Standard

Som det ser ut nu blir det spik på Civilon som får Örjan i vagnen från bra läge. De värsta konkurrenterna har bakspår och står han bara på benen bör det bli tidig ledning och därifrån mycket god vinstchans.

Heavy Sound och Våler Nikolai potentiella utgångar. Heavy given spik från ett hyggligt spår, men innern här kan bli en fälla. Diamanten med första jänkarvagn från spetsläge är väldigt intressant och det första motbudet. Lyckas Elian Web ta längden leder även han länge. Det får inte strula för Heavy Sound.

Våler Nikolai får Goop i vagnen liksom näst senast och det är en mycket tung faktor. Får han iväg honom bra ska det vara en god segerchans trots tuffa tillägg. Hästen är riktigt vass och har farten och hårdheten som krävs för uppgiften. Men som alltid så ska inte tilläggen underskattas, speciellt inte när det står bra hästar där framme. Om Lome Storm kan forceras tidigt till spets lär Bergh dra på och då ska det till en låg tid för att slå den.


...men om vi ska sluta prata favoriter så är ett av mina drag Sir Henry P.Hill i sista. Racing Brodda siktas mot Sto-EM och Bythebook mot derbyt, så där lär man köra lite passivt. Kommer Westholm iväg hyggligt lär det bli avancemang framåt när röken lagt sig och då är det inte så många som står emot Henry. Hästen står ruggigt bra inne i loppet.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
exlee (+5)

Senast redigerad av Piraten den 2020-07-28 klockan 22:55.
Piraten är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat