Visa ett inlägg
Gammal 2020-07-31, 09:31   #18
Nobleflash
 
Reg.datum: jun 2020
Inlägg: 2 399
Sharp$: 5755
Standard

Första loppet är svårt, som förra helgen känns det som många kan vinna. Fonda Boko 2%, ofta bland de 3 främsta men vinner ej så ofta. Kan vara dennes tur. Tror det behövs många streck i loppet.

Andra loppet tror jag med 4 streck att man kan stå sig ganska bra. Jackson Avery som tar ledningen? Vien Ici. Expensive. Enriko Ha. Utan någon ranking sinsemellan.

Tredje loppet kan bli tråkigt (beroende hur man nu väljer att göra) om Heavy Sound lyckas hålla upp ledningen, MEN det finns ju många startsnabba utifrån. Diamanten, Snowstorm Hannover (2:a förra veckan) och Elian Web är alla kapabla att ta ledningen. Elian Web form sätter jag ett litet frågetecken för dock. Detta är inte lopp för att den ska siktas mot något annat? Jag tror inte jag kommer våga spika.

Fjärde loppet känns som att Lome Storm och Våler Nikolai kan vara ett starkt lås. Väljer man en häst så såg ju Våler Nikolai strålande ut senast, trots galopp. Gick jättebra efter den. Men den måste vara minst lika bra och stå på benen, för att hinna fram om Bergh prickar starten perfekt med Lome Storm. Det kan bli långt fram.

Femte loppet borde ju Civilion vinna, om den håller sig på benen. Faster Than You 10% känns intressant här med barfota. En tanke är att om tex väljer Våler Nikolai i föregående lopp, att man dubblar i detta lopp istället med Fast Than You.

Sjätte loppet fastnar jag väl egentligen för 3 hästar. Jaques Noir på formen, hade otur i förra starten men kan få ett bra slagläge nu. Giant Shadow och Man At Work. Om man letar någon ytterligare tycker jag om M.S Triple J. Den går ju oftast i tuffa gäng och gör det bra. Tufft spår, men 7%.

Sjunde loppet känns det som Vae Victis Club kan vara en spik denna omgång, just nu 38%. Under 50% borde den vara en bra spik. Vann på ett imponerande sätt senast. Drog tåget i 3:e och och bara vann, så styrka finns det i hästen. Intrycket över mål var att den hade gått om krafter kvar över mål också. Bakom finns det många som skulle kunna vinna, men blir för dyrt och gardera för mig så som jag tänker i övriga.
Nobleflash är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat