Visa ett inlägg
Gammal 2020-07-31, 13:15   #27
Stekel
 
Stekels avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Karlstad
Inlägg: 12 153
Sharp$: 26721
Standard

Håller med er som lyfter skrällbud i första loppet. Har just nu streck för både Selma Töll, Fonda Boko och Athos Race som alla ser prisvärda ut (och Sandsjöns). Däremot kan det bli så att jag hoppar Marvellous Tooma. Om My Dream Art vore snabbare bakom bilen kunde jag tänka mig att nypa den som spik. Men känns inte mer än ljummet nu.

Behöver nog gå kort i andra för att få ihop det med övriga planen, och då kan det bli ett lås med The Bald Eagle och Jackson Avery (trots kusken).

Jag har ganska svårt att se Haugstad hålla upp ledningen och det finns inte på kartan att jag spikar den som storfavorit då. Tror det blir Diamanten i spets med Elian utanpå efter en bit. Så händer inte mycket och dessa två gör upp om det.

Kallblodsloppet vill man gärna inte slösa så mycket streck på, men får nog svårt att gå på mindre än fyra. 6,7,8,9. Reime Kongen har jag funderat på länge och väl men den ska vara för kort i rocken. Om han vore speedig kunde det varit intressant men det är han inte. Så även om det löser sig optimalt blir det svårt att lugga de andra jämnbra i spurten. För Mjölner Apollo är det för många "om" för att det ska räcka. Hålla ledningen, rekordsänka, hålla sig ifrån de bakom osv. OBS! Notera att det är 40 meter mellan första och andra tillägget om ni inte sett det redan!

Nurmos ord om Civillon gör mig trygg i att tidiga tanken att köpa den som storfavorit är rätt. Har redan hamrat in spiken! Hoppas de kör med skor så det inte blir ett sånt jävla drag på den. Stannar nog runt 60-65% skulle jag tro.

Flash Håleryd är mitt första streck i silver! Highspirit spetsar och blir direkt utmanad av Uffe och väljer (klokt) att släppa. Utmanar någon av de utanför tufft i sin tur kanske man släpper dock. Jaques Noir har jag haft svårt att se vinna silver, men det här är inget toktufft lopp och hästen är i form och fick fint sparat senast. Giant Shadow steker jag nog däremot helt, iskall som favorit. Man At Work gillar jag ju, men man måste ju fundera på vad chanserna är från bakspåret. Finns ju lite risk för körning och då är han väl värst i spurten. Doxey är lite väl tappad på spelet nu och där finns nog lite värde. Aron Palema ska man nog tänka på också på läget och väldigt låg spelprocent.

I avslutningen har vi en av omgångens mest felvärderade tror jag, Sir Henry P Hill! Vagabond Bi är också spelad i underkant från bra läge, form och toppkusk. Favoriten som står tufft till får nog knepigt att upprepa succén från förra helgen, måste stämma lite. Fick gå ganska hårt då även om han vann åkandes, så Örjan styr nog inte på under loppet utan behöver lita lite till att tempot och annat stämmer halvbra. Om det inte vore för att Derbyt kommer snart vore Boken tidig. Kanske värd att ta med nu ändå på den låga procenten. Guillaume var man lite besviken på senast, men jag tror han helt enkelt är för trög av sig för att få upp farten till vinsten där. Den tar jag lätt före att tro på upprepning av skrällvinnaren Raja Ribb. Björn Goop > Felicia Molin alla dagar i veckan och nu är de ju jämnspelade!
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Stekel är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat