Visa ett inlägg
Gammal 2020-07-31, 21:13   #64
oggeb
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: Stockholm
Inlägg: 1 884
Sharp$: 6562

2018
Stats: 30 - 35 - 0
ROI: 110.85%
Vinstprocent: 46.15%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Nobleflash Visa inlägg
Sjunde loppet känns det som Vae Victis Club kan vara en spik denna omgång, just nu 38%. Under 50% borde den vara en bra spik. Vann på ett imponerande sätt senast. Drog tåget i 3:e och och bara vann, så styrka finns det i hästen. Intrycket över mål var att den hade gått om krafter kvar över mål också. Bakom finns det många som skulle kunna vinna, men blir för dyrt och gardera för mig så som jag tänker i övriga.
Du får gärna utveckla hur det är snudd på 50/50 att den vinner loppet?

I min värld var det inte på något sätt en imponerande seger senast. Hästen är uppe i brons och blir hyllad till höger och vänster för att han går ett kortlopp på 11,4. Det springer dom snudd på i Klass II och definitivt bättre än så i Klass I. Har man inte krafter kvar i mål efter att han vunnit på 11,4 så är det något fel på hästen i denna klassen.

När Merrit kommer bort och Åke missar spets så finns det inte mycket till häst kvar i loppet. Vae Victis mötte ett gäng av icke-vinnare (Chapuy som kom bort och Merrit som blev diskad undantagna) och gör det på en högst medioker tid. På det blir han galet stor favorit i ett lopp där det är supertydligt att Racing Brodda borde vara favorit. Helt orimligt att den skulle ha snudd på 50/50-chans på lördag.

Bara för att klargöra: Jag säger inte att hästen är chanslös. Men att han ska vara i närheten av favorit är komiskt.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
joppe59 (+4)
oggeb är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat