Visa ett inlägg
Gammal 2010-10-23, 11:10   #1
svelander
 
Reg.datum: aug 2010
Inlägg: 54
Sharp$: 314
Standard

2010-10-23 Farjestads - Sodertalje (Swedish Elitserien 2010)


Datum: 2010-10-23
Tid: 16:00
Sport: Ishockey
Land: Sverige Sverige 2010
Liga: Swedish Elitserien 2010
Match: Farjestads - Sodertalje

Spel: Farjestads
Insats: 1000
Odds: 1.55
Bolag: William Hill

Motivering:
Blir en hockeyrek idag! Väljer att rikta blicken mot Karlstad där formen är väldigt bra! Vinst senast mot Linköping borta med 2-4 och ett väldigt imponerande målvaktsspel av Salak.
Färjestad kommer med 4 vinster på de fem senaste och har öppnat serien fullt godkänt.

Södertälje då.... Ja tälje har verkligen inte kommit upp i önskvärd nivå i Elitserien så långt. Motsatsen till Färjestad så har de 3 förluster på de fem senaste. De tog en vinst senast hemma mot AIK. Dock var det en match som enligt mig hade kunnat sluta hur som helst.

Vad det gälller statistiken mellan lagen har Färjestad vunnit 9 av 13 matcher (hemmamatcher) under de senaste sex åren. Statistiken talar även där sitt tydliga språk och med den form som Färjestad har skall det inte vara några problem att avfärda ett svagt Södertälje idag heller.

Skadefronten i Södertälje ser helt okej ut dock saknar man några viktiga spelare, Timo Seppänen, Petri Pakaslahti och Robert Carlsson kommer inte spela dagens match.

I Färjestads lägret ser det ljust ut på skadefronten, Christian Berglund som var borta senast verkar vara klar för spel vilket betyder en hel del för dom.

Sammanfattningen lyder att ett bättre Färjestad tar emot ett svagt Södertälje som söker formen. Tror tyvärr för tälje att de får fortsätta leta, Färjestad vinner hemma till ett väldigt fint odds för att vara Fbk hemma!

Lycka till alla som ryggar! Nu jobbar vi in denna!
svelander är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat