Visa ett inlägg
Gammal 2020-08-17, 16:38   #21
Juret
 
Jurets avatar
 
Reg.datum: jul 2011
Inlägg: 568
Sharp$: 4875

Hockey-VM 2013
Stats: 11 - 8 - 6
ROI: 113.31%
Vinstprocent: 57.89%

Standard

Brytpunkt tycker jag i så fall är efter sista grundspelsveckan. Tidigare än så känns inte rättvist. Om det bryts i slutspelet så delar alla som är kvar i omgången på hela summan (minus eventuell vinst till grundspelsvinnaren).

Nfl är ju fullt av risker för att spelare ska vara borta vilket år som helst, Covid är dessutom endast 2, max 3 veckor. Problemet är dock uppskjutna matcher när ett lag har smittspridning. Det hjälper ju föga att de får spela ikapp i slutet av säsongen, vi kan ju inte räkna poäng bakåt i tiden flera veckor. Någon kanske vet hur ligan tänker göra om ett lag tvingas ställa in matcher? Schemat är ju tight och det går ju inte att trycka in extra matcher utan vila som i baseball.

Om matcher ställs in så kommer det ju alltid vara ute några dagar i förväg, antagligen inte efter roster lock. Skulle det mot förmodan hända så kanske man kan låsa upp en position om det finns en match minst kvar i omgången? Jag är för större bänk än tidigare eller IR-plats(er) ifall ett lag eller flera spelare tvingas ställa in 2-3 matcher.
__________________
"Different mission, different school, I only have one rule: stay cool, like a swimming pool"
Juret är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat