Visa ett inlägg
Gammal 2020-08-17, 17:01   #22
MonstersOfTheMidway
 
MonstersOfTheMidways avatar
 
Reg.datum: jul 2016
Ort: Skåne
Inlägg: 202
Sharp$: 283
Standard

Det är klart denna säsong kommer bli väldigt annorlunda. Dock tror jag inte alls att matcher ställs in eller flyttas. Tv avtalet styr väldigt mkt och att flytta matcher innebär enorma problem för alla involverade!

Spelarna testas konstant och upptäcks ngn smitta så isoleras laget och personen. Det ska oerhört mkt till om laget blir smittat!

Hitintills har mindre än 1% haft viruset och det är extremt lågt bland spelarna. Dessutom får lagen sätta smittade på en speciell lista som inte påverkar deras max antal spelare. Så lagen kommer alltid ha en full roster med reserver och backups.

Att köra Fantasy ska absolut inte vara några problem. Dock gör pandemin att man måste tänka annorlunda detta året och kanske ha en bredare trupp och inte gå all in på ett par stjärnor. För i år har vi förutom skador även viruset att tampas mot, spelare kommer vara borta av både skador och viruset!

Skulle något fruktansvärt hända så tror jag nog alla här kommer hjälpas åt att lösa de problem som uppstår. Som jag ser det är ju worst case att vi får avbryta säsongen och återbetala insatsen. Någon förkortad eller uppskjuten säsong tror jag inte på. Antingen kommer de köra fullt ut eller så ställs hela säsongen in vilket är högst osannolikt!

/J
__________________
"And though I can hide my cold gaze and you can shake my hand and feel flesh gripping yours and maybe you can even sense our lifestyles are probably comparable, I simply am not there."
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
BroderH (+5)
MonstersOfTheMidway är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat