Visa ett inlägg
Gammal 2020-08-19, 00:16   #9
mr_stylez
 
mr_stylezs avatar
 
Reg.datum: nov 2011
Ort: Lund
Inlägg: 2 678
Sharp$: 5208
Standard

Tycker omgången ser hanterbar ut, hade hellre spelat v86 men man tager vad man får serverat...

Kommer köra med krav på 2 av 3 utgångshästar i avd 4 5 och 6.. lägg till ett lås i avd 2 som inte ska gå att dyrka upp trots det är kallblod så ska man nog kunna hålla nere kostnaderna med till en rimlig nivå =)

Korta tankar från mig:

1: 8 Ble du Gers klar favorit och ska så vara med.. trodde den skulle orka upp i iaf 65%..... given spik till 48%, lär köras offensivt här och ta dem på styrka/speed. Exaudio Vici är bra men nästan enbart stark, den kan aldrig dra musten ur 8an och sitter de jämsides in på upploppet vet jag vem jag tror är snabbast iaf...
Given spik för mig iaf, bara en häst kan väl vinna bakom då det är 3140 m.. 1 lr 2 streck räcker hela dagen här.


2: Lås 6 8. Kallblod är alltid osäkert men att båda 2 ska göra bort sig.. ja då får man väl heltäcka loppet om man tror det.. Philip Ess är det lite tjöt om, men den tror jag ingenting på.

3: I och med att både 3 och 4 kommer från sämre insatser så blir detta garderingslopp för mig. Aldrig gillat Rödluvan, den har fått väldigt mycket gratis i loppen tycker jag och tror inte den vinner detta ens om den är på topp. Till aktuell procent tar jag bort den helt.
2 Thankful var väldigt bra sist och kommer sitta bra på det här, väldigt lågt streckad!
8 Racing Brodda tycker jag är en bättre häst än Rödluvan, tror den slår den från dödens om så krävs. Blir det tempo kommer såklart superhästarna 10 och 11 in i matchen från bakspår, de 2 kuskarna lär inte sitta o sova loppet genom heller bakom de hästarna... 1 och 5 slinker med också på startspår och kapacitet samt låg procent.



4: Utgång nr ett på nr 6 (nedstruken till perfekt spår 5 nu) Fascination DK.
Frode tror den kan en låg 12tid lr lägre, tränar superbra Erik upp, bästa spåret.. väldigt mycket talar för den. Given utgångshäst till den procenten.
Balsamine Font är bra såklart men galopperar mer än den travar...
Alldeles för hög procent då den först hoppar bort sig här säg 50% av gångerna minst, sen ska den vinna också om felfri mot tufft motstånd.. nej det blir tufft!
4 Kali Smart värst emot tycker jag och jätteskrällen är nr 7 Kate Baldwin.


5:Utgång nr två är såklart nr 4 Vichy Grif. Tar spets här och ska slås därifrån. Aldrig gått distansen vilket är enda skälet till att jag inte går rakt ut på den som spik. Men bäst form i fältet och vem ska trycka i dödens här? Knappast Örjan med favoriten, han lär sitta o vänta med den i säg 3e utvändigt till 500 kvar kanske... Ska vara 11an då men styr verkligen Oskar på därifrån direkt till dödens? Tveksamt..

Tror 4an varvar här på 1.17 och då bör den vinna. Helöppet bakom, tar alla utom 3 Julia Pellini som verkar stagnerat helt.

6: Utgång nr tre i 7 Seismic Wave. Befunnit sig i alldeles för låg klass, Goop lär kunna få denna till spets här, tror aldrig 4an svarar på 2140 (om den nu kan hålla emot ens) då Goop trycker på för fullt i spetsstriden.... 7 i spets efter 300 m och vem ska ta ner den sen? Knappast ngn!
Bakom är det öppet, alla utom 2 kan vinna om 7an skulle svika tycker jag. 1 från perfekt innerspår får bra resa och 6 Alone har 3 lopp i kroppen nu, spurtstark och perfekt spår....

7: Kul lopp, fler sådana tack!
Jag tar de 3 bästa på start (1 5 6) och tillägg (10 12 13) och hoppas överleva sista avdelningen på dessa.

Nu kör vi!
__________________
Kuskar som inte försöker vinna, kanske inte bör vara kuskar.....
mr_stylez är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat