Visa ett inlägg
Gammal 2020-08-26, 12:32   #5
Efterhandaren
 
Reg.datum: dec 2019
Inlägg: 4 764
Sharp$: 13130
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av mr_stylez Visa inlägg
Ingen tråd öppnad inför dagens roliga omgång på Åby/Solvalla så här kommer en då!

Dagens konstigaste streckfördelning hittar jag i avd 7.

Nr 1 Iron Vivant och 6 Velasquez Gar möttes senast, var i princip jämsides på mållinjen, då fick Iron vivant chansen från rygg ledaren på open stretch och Velasquez spurtade från 3e ytter.. ser väl ut att kunna bli ngt liknande denna gången med positionerna..
Ändå är Iron Vivant streckad nästan 10 ggr mer? Har ingen sett förra loppet? Jag tycker det är helt oförklarligt.....

Det sjukaste är ju dock att 9 Zio Tom Jet INTE är favorit just nu(det lär han bli vid spelstopp). Superform, otroligt spurtstark och snabb, galopperade nog bort en topplacering sist mot Missle Hill och Zarenne fas.... vann enkelt från spets senast på låg 11tid mot bättre motstånd än detta...
Jag trodde han skulle bli iaf 50% här, man får tacka och ta emot!

Spik 9 på stora kupongen, en liten tippas med 6an som spik om nu 9 skulle göra bort sig (risken finns).
1an får gärna behålla sina streck....


I övrigt en rolig omgång med favoriter som kan falla, även om det blir svårt att fälla Honey Mearas och Mister Hercules tyvärr... motbud finns dock där med! =)
Senast Iron Vivant och Velasquez Gar möttes var väl på Tingsryd och där finns väl ingen OS ? Men visst fick Ebbinge en turlig lucka när Ludde körde bensinstopp och vann med gott om krafter.
Ikväll kan det däremot stämma med din beskrivning av löpningsförlopp och OS spurt. Jag tror det står mellan Ebbinge och Unter. Se upp för Randemar, bra för klassen men lite vimsig. Adrians Riordan styrning gynnas nog inte av läget. Gillar inte att lunka i spåren.

Senast redigerad av Efterhandaren den 2020-08-26 klockan 12:54.
Efterhandaren är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat