Visa ett inlägg
Gammal 2020-08-29, 22:07   #4
Tipsb
 
Reg.datum: aug 2019
Inlägg: 593
Sharp$: 495
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Melander Visa inlägg
Fakta:några milli procent vinner stora pengar både här på andra Sajter.Varför vilket jag hör 1000 gr nu är det stora pengar på gång.Ett Tips:Var glad över varje vinst.Att just DU ska vinna är ett Lottospel OM du inte är loaded.
Jag ser delvis annorlunda på det hela. Jag är inte intresserad av att vinna 1000 kr på V75 eller V86 om jag prickar alla rätt. Jag skippar gärna den utdelningen helt.

Jag lämnar alltid in radkombinationer som (om de mot all förmodan skulle gå in) kan ge stora summor tillbaka. Inte för att jag tror att sannolikheten att jag ska dra in miljoner på V75/V86 är så himla stor, utan för att det ger mig större nöje att spela (och drömma) om de stora pengarna.

Miljonutdelningar sker ca 20-30 % på V75/V86. Sen gäller det att pricka rätt kombination av alla miljontals existerande kombinationer!

Så, nej jag är inte glad om jag vinner några tusenlappar på alla rätt på V75/V86. Jag lämnar inte ens in den typen av radkombinationer då jag anser att det är lite som att kasta pengar i ett svart hål utan potentiell långsiktig uppsida och utan att det ger mig någon större spänning att spela dessa rader.

Sen är det troligtvis så att jag förmodligen inte kommer ta hem alla rätt med miljonutdelning under hela mitt liv eftersom sannolikheten i sig är liten och eftersom jag spelar med ganska små system mest för nöjes skull.

Men jag håller med dig om att det är lite som ett lottospel (även om man delvis kan inverka i trav). Och självklart vill man att potten ska vara så hög som möjligt även i ett lottospel. Dels för att det blir roligare att drömma ju större potten är och eftersom om det osannolika skulle ske att man faktiskt vann då vill man ju ha så stor vinst som möjligt.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Ace (+5)

Senast redigerad av Tipsb den 2020-08-30 klockan 00:04.
Tipsb är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat