Visa ett inlägg
Gammal 2020-09-06, 18:57   #141
Frasse77
 
Frasse77s avatar
 
Reg.datum: jul 2015
Ort: Skövde
Inlägg: 441
Sharp$: 1256
Standard

Blev verkligen en värdig vinnare av Derbyt. Robert har inte bara gjort ett fantastiskt tränarjobb, utan det som kanske inte många vet är att tidigt var han inne på detta med Googoo skulle bli succé.

Jag och många med mig ångrar sig nog nu, när chansen fanns där 2016 och kommer ihåg så väl videon han visa när han som 2-3år vann ett lopp med typ 40 längder, och Robert sa detta är framtiden.

Jag kan bara svara för mig själv och dom som var med mig, att vi tänkte att i Usa har dom knappt användt honom i aveln, så vi tog bevisligen nu fel beslut som ej lyssna på Robert och köpte in oss då i ngn av Googoo avkommorna som Robert köpte.


Vet många av er ser Robert som en kusk som kör som det är vilda västen, och visst gör han det. Men alltid ringer han då och ber om ursäkt och fixar ngt med månadsräknigen. Men i första hand är Robert en fantastisk hästkarl som är intresserade av vad är "framtiden" och som hästägare som inte har plånbok för att köpa Muscle Hill osv är just Robert stora kunnande fantastiskt.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
karpafan (+5), Gotland (+5), Efterhandaren (+5), Viroid (+10)
Frasse77 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat