Visa ett inlägg
Gammal 2020-09-06, 23:17   #406
Strappa71
 
Reg.datum: jun 2011
Inlägg: 4 674
Sharp$: 2395
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Viroid Visa inlägg
Suck! När folk får spela med lägre radpris och kickback är inte det bra. När folk frivilligt spelar med högre radpris genom flerbong och dessutom har ett högre spelavdrag är det heller inte bra...

Det vore faktiskt intressant att höra den samlade församlingens idéer här om hur man bygger upp så stora potter som ATG gör? Det verkar vara en väldigt naiv tro om att man skrapar ihop 130 millar i omsättning genom att det bara är gubbar med keps som spelar stående 128-raders och bara förbutiksbimbos som gör andelsspelen, och att det sedan räcker.

Just nu, genom att ha ett uråldigt Jackpot-upplägg.

Mycket mer komplicerat än då är det inte.

Det är inte ATG och inte ombuden som spelar för 130M. Det är spelarkollektivet. 130M trots ATGs beslut. Inte tack vare ...

Build it and they will come.

Men iaf ...

1) Tyckte du att det var en bra idé att befintliga spelare kunde flytta sin befintliga omsättning med ett sunt spelavdrag ( direkt hos ATG ) och spela med mängdrabatt som både utarmade resten av spelarkollektivet OCH ATG? Det var ju inget annat än ökad luft-brutto-omsättning som skapades. Att ATG tvingades att styra upp sin egen ( och därigenom även spelarnas ) situation har tillfört enorma mängder netto-spelavdrag. Inte minskat.

Om du har något att invända mot att den uppstyrningen så är du härmed diskad Viriod. Då är det alltför mycket som du uppenbarligen glömt eller uppenbarligen aldrig förstod. Rakeback var en minusaffär både för övriga spelarkollektivet och ATG självt.

2) Jag får signaler från ATG att ombuden "skulle få fnatt" om de skulle var tvingade att öppet visa från vilket "varv" nästa andel av ett system utgör. Då borde t o m du förstå att det är något de vill dölja. Och varför vill en säljare dölja något Viroid?

ATG talar ibland ( oftast internt ) om "sunda pooler". Och jag anser att vare sig 1) eller 2) är långsiktigt hållbara eller tillräckligt ärliga för att det ska ha något att göra med "sunda pooler".

Som vanligt finns det i slutändan bara två sätt som fungerar om man anser att något är väldigt fel i grunden.

Dels att protestera/debattera där man ska och kan. Och sedan även rösta med fötterna.

Om man inte gillar Jackpott-upplägg så protesterar man lämpligen genom låta bli att spela till omgångar utan extra Jackpott-pengar.

Om man inte gillar andra delar av en spelform så låter man bli att spela på den spelformen helt och hållet.
__________________
Spelälskande gringubbe som hellre klagar en gång för mycket än gång för lite!
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Migge (+20)
Strappa71 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat