Visa ett inlägg
Gammal 2020-09-07, 18:40   #284
Stekel
 
Stekels avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Karlstad
Inlägg: 12 153
Sharp$: 26721
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Tipsb Visa inlägg
Min spontana känsla.

Man har kommit fram till att Redén på något sätt måste få ett straff. Dock är även ATG inblandade i härvan så de kan inte gå ut för hårt.

ATG och Redén har snackat igenom det hela och kommit fram till att vi tar straffet när alla storlopp är slut (därför ATG hela tiden säger att vi återkommer med beslut i september). Då har Redén tjänat de pengar han behöver ha under sommaren. Sen får Redén straff avstängd året ut eller något liknande när det presenteras samt betala tillbaka vinstpengar för Propulsion.

Tror det är så det kommer sluta.
Avstängd året ut tror jag inte alls på, eller på avstängning alls faktiskt. Tror inte ens de kommer bli tvingade att betala tillbaka alla pengar. Kanske att ST tar på sig att stå för de fioler som kom in efter utredningen som gjordes förra året, och stallet får stå för resten.

Men det är ju jättesvårt att spekulera i, de kan hitta på vad som helst i en sån här grej där de själva är insyltade. Om det inte varit för alla de egna misstagen så hade det varit en enkel uppgift att döma. Nu lite mer grannlaga när man i stora delar även ska döma sig själv.
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Stekel är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat