Visa ett inlägg
Gammal 2020-09-20, 22:49   #3
mr_stylez
 
mr_stylezs avatar
 
Reg.datum: nov 2011
Ort: Lund
Inlägg: 2 672
Sharp$: 5198
Standard

Kul med finaler!

1: Ingen supersilverfinal direkt kan jag tycka, saknas en hel del som skulle/borde varit med här. Hoppas Harran Boko blir superfavorit, på Solvalla har den 6 starter med resultaten d d d d 0 1...... Inte alls samma häst där som på Jägerso... Den ska bara jobbas bort!
Macelleria som nämndes ovan värst emot från toppspår, även Sir Henry P Hill måste man ju börja ta på allvar!

2: Ser ut som ett svårt lopp tycker jag spontant. 7 om spets, men svårt att komma dit från det spåret, kanske laddas allt som går ändå? Här kommer jag nog gardera.

3: Vilket roligt lopp! Jag tror Unique Juni får väldigt svårt att hinna fram denna gången.
Lipstick Tooma bara vinner och vinner så den måste ju med, och sen komme rjag nog låsa med även nr11 Darah Bibo från springspår med Untersteiner. Kan absolut köras till spets därifrån efter 200 m med sedvanlig pangstart! Gick en fin spurt sist (4 Loes hade fått fuska bort lopp i täten)
Valborg Marje har superform med men hur öppnar den från springspår? Kan inte det spontant i huvudet såhär, får kolla upp, känslan är att det är ett dåligt läge för den hästen.

4: Barbro Kronos blir favorit men tror inte på över 50%. Hoboken Am och Beauty Kronos med Örjan lär dra streck med, säg 15% var på de båda till slut.. Till sist vinner väl Örjan som vanligt.. 3 streck urstarkt.

5: Iceland Falls måste man ju gilla! Har spelat den 2 ggr i rad till fint odds, kanske en trippel nu, har onekligen läget! Ska vi gissa på att den får rygg på 2 Moses, Manuzio tar dödens och Viscount andra ytter och får dra tåget i 3espår 800 kvar?
Iceland vinner med lucka, annars svårbedömt mellan ovan nämnda.
Rysarna är nr 12 Exclusive Matters och 10 Vien Ici om det blir tempo på det.

6: Vilket lopp, man längtar redan! 2 och 5 fick lägena, men här kan många vinna! lås på 2-5 lr typ 10 hästar känns det som. Min favorit till segern blir ändå Önas Prince som imponerat på mig och kan susa till spets från perfekt spår. Sen ska den slås.

7: "Alla" kommer ju spika 2 Pleasure for Cash här känns det som. Ska såklart ha en jättebra chans från perfekt spår. 1 9 10 motbud, men Merrit får väl typ 3e inner känns det som och de övriga har bakspår... nja.. allt under 70% på Pleasure så får det bli spik här, trist men troligt.

Underbar omgång!
__________________
Kuskar som inte försöker vinna, kanske inte bör vara kuskar.....
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
karpafan (+2)

Senast redigerad av mr_stylez den 2020-09-20 klockan 22:52.
mr_stylez är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat