Visa ett inlägg
Gammal 2020-09-26, 11:05   #76
Basse
 
Reg.datum: mar 2012
Ort: stockholm
Inlägg: 15 403
Sharp$: 30288
Standard

9 Valiant Dream

Trodde jag på senast men vettetusan idag. Gillar inte alls att man anmält med skor runt om och vanlig vagn. Hästen har ju varit här i sverige ofta och brukar alltid prestera bra, men man har kört med Jänkarbike och/eller barfota alla gånger utom en. När man sist gick med skor och vanlig vagn blev det galopp.

Sen att Jorma sitter i vagnen är inget plus när man startar från bakspår.

Känslan är att man startar för att det är mycket pengar men att hästens hovar tog stryk av sista starten och man tänker sig lugnare denna start och hoppas man får med sig pengar hem efter en smygresa.

Min första tanke var att givet ha med Valiant Dream på kupongen men det har svängt till att inte vilja ha men ekipaget på kupongen alls.

2 Pleasure for Cash har givetvis bra segerchans idag då utgångsläget är omvänt i för hållande till Valiant Dream mot senaste loppet. Kommer dock rensa nästan noll på V75 så jag vill ha med någon till på kupongen.

3 Everest Sisu är mitt första motbud till favoriten. Här maxas det med barfota runt om. Borde få en bra resa i andraspår från startspår 3. Slog 5 Anything for You enkelt sist de mötter. Anyhing for you drog visseligen fram Everest sisu i spåren men in trycket var att Everest van helt Okörd och hade massa krafter kvar medans Anything for you såg rätt tom ut.

1 Merritt har kapacitetsmässigt chans att vinna men behöver tur att hitta ut från innerspår. Kommer inte kunna hålla ledning från innerspår. Om man skulle hitta ut så är Merritt samma typ som Everest Sisu och gynnas vid överpace. Startar med Jänkarbike och det har man bara gjort en gång tidigare. Då såg det ut som om Merritt skulle vinna från dödens men det vart galopp i sista sväng. Jag tror inte hästen var tom i det läget, tvärt om tror jag man hade vunnit bekvämt felfritt. Det var något som störde hästen i utgången av sista sväng.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
KalleKlut (+5)
Basse är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat