Visa ett inlägg
Gammal 2020-09-30, 16:31   #30
shasha
 
Reg.datum: feb 2014
Inlägg: 1 242
Sharp$: 2091
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av fweewea Visa inlägg
Någon som sitter på kommentarer från Travronden angående hur 4 M.T Mighty Winner, 5 Cobbys Olifant och 6 Toddler kommer köra? Ett trehästarslås känns stabilt, men jag vill nog ta ställning här.

Någon som kan dela?
4 M.T Mighty Winner
TR:Nöter på och gör det bra utan att sticka ut. Kvick ut och hänger med i alla tempon, men krigar inte alltid om det tar emot. Får fin resa och springer en 1.11-tid på nytt. Fidus.

"- Peter Ingves, som körde honom senast, sa han kändes fin, men att det blev för häftigt när han skulle backa ner honom. Allt har varit normalt efteråt och han gör det helt okej även om han inte vinner så ofta. Det blev bra spår och han är hyfsat kvick, så vi gör ett försök att komma ner på innerspår. Kort distans är liten fördel. Barfota runt om, can't see back vänster och murphybländare höger samt jänkarvagn, säger Peter Untersteiner."

5 Cobbys Olifant

TR:Fick senast nyttig genomkörare efter uppehåll, 1.13,4/800. Täta starter nu (1/2) och lär vara betydligt mer på alerten. Perfekt spår och kan blåsa till tät vid maxladdning. Tippas.

"- Han gick helt okej i comebacken. Vi fick kanonstart i första, men det blev omstart och sedan strulade han lite i den giltiga starten när vi vände upp. Han fick trots det ändå ett okej lopp och avslutade bra. Han har bara gått joggingtur efter det, men förhoppningen är så klart att han ska ha gått framåt. Han är snabb ut, bra för klassen och klarar kort distans. Jag hoppas och tror på bra insats. Barfota runt om, helstängt huvudlag och hybridvagn, säger Thomas Uhrberg."

6 Toddler
TR Sprungit fina tider på sistone efter smörresor. Har dock pausat efter senast och lär fattas lite till toppform. Kan dessutom få svårt att komma till trots sin startsnabbhet. Nja.

"- Vi har inte kunnat träna honom riktigt så tufft som vi velat på sistone och han kommer behöva lopp i kroppen. Han har annars jobbat bra, men det blev dåligt spår och vi ligger lågt. Inga ändringar - skor runt om, norskt huvudlag och jänkarvagn, säger Conrad Lugauer."
shasha är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat