Visa ett inlägg
Gammal 2020-10-12, 17:58   #4
MultiSharp
Banned
 
Reg.datum: maj 2010
Inlägg: 181
Sharp$: 759
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av fri Visa inlägg
Det vore bra! Annars är jag gärna med och startar en som jämför t.ex. Svenska Spel, ATG, etc. Det är så klart lättare att göra när man jämför fasta odds (eller de som inte ändras så ofta), men det borde inte vara så svårt. Snarare en fråga om rättigheter.
Tror många skulle uppskatta att det utvecklades en oddsjämförelse-site för svenskt trav med bl a pool-odds, fasta vinnar- och platsodds, head-to-head, tripple-head, spelbörs-odds från Betfair, teoretisk vinståterbetalning, dropping-odds analys, etc.
För att få med all vital information skulle det krävas tillgång till ATG:s databas-API. Enligt insatta personer innehåller dock ATG-avtalet för detta flera finstilta paragrafer som är formulerade på ett sätt som gör det svårt att acceptera dem juridiskt.
Svenska spel och andra kommersiella spelbolag verkar däremot förstått värdet av att andra webbplatser marknadsför deras odds och övriga produkter. Ett alternativ vore att börja med att jämföra odds från Svenska Spel, Unibet, Leovegas, Betsson, Safebet, Nordicbet, MrGreen, 888Sports, Bet365, PAF och Betfair.
MultiSharp är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat