Visa ett inlägg
Gammal 2010-10-25, 16:06   #56
tino
 
Reg.datum: aug 2010
Inlägg: 604
Sharp$: 2463
Standard

LosKrikon intressant!

Några frågor:

1. Har du åtgärdat så att datum som ligger efter i tiden för Lopp X inte inkluderas i rankingsalgoritmen? För det har annars en väldigt står påverkan (åtminstone om man enbart ser till hästens tävlingsresultat)!

2. Jag har noterat att du även spelar "favoriter", dvs. hästar med lågt odds till skillnad från mig som mer eller mindre fokuserar på Outsiders men i vissa fall även mer betrodda om spelvärdet är väkdigt bra. Gäller detta fortfarande eller var det bara förut?

3. Väljer du alltid ut enbart 1 vinnare i ett lopp där du utgår efter förväntad sannolikhet till vinst kontra odds? Dvs. om två hästar är väldigt spelbara så spelas ändå bara 1 häst? Jag förstår om det är så här om man inkluderar många lågoddsare.

Oavsett vad är din ROI extremt bra och till skillnad från mig bör du ha mycket mindre varians då du placerar fler spel till lägre odds. Lägg därtill till att du enbart utgår efter ATG odds och din ROI kommer att öka ännu mer! Om ditt svar på Fråga 1 är att det är åtgärdat är jag mäkta imponerad!
tino är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat