Visa ett inlägg
Gammal 2010-10-25, 18:57   #272
lieht
 
liehts avatar
 
Reg.datum: aug 2010
Inlägg: 255
Sharp$: 745


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Skriver bara av mig lite grann..

Vet inte hur många som har tillgång till Genuine-Betting, men de som har det vet säkert att det snackas en jävla massa skit om mig där.

Tydligen ska jag ha läckt ut spel här på sharps, okej tänker man. Dessa spel har postats igår och idag, när jag loggat in en gång på sharps under morgonen. Way to go!

Sen att dom postas bryr mig jag mig inte om, bad dom själv att stänga av mig för jag vill inte ens ha spelen. Har bara en vecka kvar på GB, och hade ändå inte tänkt förlänga.

Men i alla fall, så skrev jag såklart att det inte var jag, samt att dom kunde stänga av mig, för jag har ingen använding för det ändå. Men sen helt plötsligt kom det fram att jag har skrivit skit om Winther och postat en massa idiotiska kommentarer på hans blogg.

Nu vet jag inte hur många personer som läser/läste hans blogg, ett par hundra kanske? Att jag som har en blogg, som är i varje fall, 5 gånger större (BLOGG KRIG ), Skulle skriva något på hans kommentarfält är bara löjligt.

Speciellt med tanke på att jag i 90% av alla spel postar före honom, och han plockar i 50% av fallen upp slashade odds, av mig. Det vet dom flesta som hänger i chatten. Jag har ALDRIG, då menar jag ALDRIG, postat något på hans blogg. Dock har han bekräftat det genom IP-Adress, så det måste ju stämma

Deras resultat är väl okej, men deras marknader får man inte genom mer än tuggumi pengar. +100 units på en 1-10 skala, på 150 spel. Way to go, skit bra...verkligen...nee seriöst...det är bra, absolut inte att man dubblar det resultatet om man var Qirren, Pacman, iCash eller någon annan bra spelare. Själv kan jag med gott samvete säga att jag drar in bra mycket mer än det.


Den här posten har väl ingen mening i sig, utan vill mest säga ännu en gång att det inte var jag som läckte, men det lär dom ju veta snart...Har verkligen inget emot Cappersen på Genuine Betting, dom är väl rätt okej.

Hej hopp allt för mig.
lieht är inte uppkopplad   Ge poäng