Visa ett inlägg
Gammal 2020-10-28, 14:20   #309
Frasse77
 
Frasse77s avatar
 
Reg.datum: jul 2015
Ort: Skövde
Inlägg: 438
Sharp$: 1248
Standard

Är ju omöjligt att sia om vad utfallet blir. Men efter detta med Sulkysport så vet i fasiken om inte ST väljer en idiotisk väg där dom kommer skylla allt på Redén och då har vi åratal av stämningar och kostnader på kanske 100 miljoner. (Om det nu inte finns bevis som visar att att Redén vetat om detta, isf ska han ha straff i klass med Enqvist eller ännu värre)

Samtidigt är det helt omöjligt att ST tar på sig allt för det skapar ju prejudikat som är helt galna. Samt pengarna som ST måste betala med är ju prispengar, så då kommer dessa sänkas för alla andra. (Ägar och tränar ansvaret är strikt)

Japp hoppas för travsportens bästa att man kommit fram till en förlikning där båda parter tycker det ej är bra men funkar. Tex att Redén ej gör anspråk på prispengarna och ST står för kostnaden för tävlandet av Proppen.

Det viktigaste är att allt redovisas helt öppet och man förklarar vad som skett och hur det kunnat göra detta. Men redan nu börjar man förstå det ej blir så, för ST kommer ej livestreama presskonferensen. Samt hört en media som vill direktsända fått avslag från ST.
Frasse77 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat