Visa ett inlägg
Gammal 2020-10-29, 20:26   #331
Frasse77
 
Frasse77s avatar
 
Reg.datum: jul 2015
Ort: Skövde
Inlägg: 441
Sharp$: 1256
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Stekel Visa inlägg
Ja antingen var han väl inte kompetent nog och läste heller inte på för att förstå sig på det. Eller så ville han inte hitta något.

Att stallet inte tog reda på hur det låg till i den vevan känns extremt osannolikt. Och om de inte gjorde det så var det ett aktivt val för att kunna svära sig fria om det dök upp senare. Redén är en alldeles för ambitiös och nyfiken typ av människa för att bara skita i en sån sak. När han fick grönt ljus från självaste ST andades han väl ut och räknade det som utagerat. Men han är för nyfiken för att inte ta reda på det ändå. Utan att lämna spår efter sig då.

Dopad skulle jag inte kalla hästen, iallafall inte i den normala bemärkelsen. En korrigering de gjorde som råkar vara otillåten för tävling här. Kanske hade de lyckats på "laglig" väg om de jobbat på det. Får vi ju aldrig veta tyvärr.
Så är det nog att det är både en och två som vetat hur det varit ställt sedan i alla fall 2019. Som du säger nyfikenheten är nog stor hos många. (Även jag själv hade kollat dom vägar jag kunnat, om man blev anklagad för ngt sådant här)

Dopad är ju benämning både i reglementet och djurskyddslagen för denna operation. Kan inte säga med 100% säkerhet, men i alla fall med 99,9% säkerhet kan jag säga att om ej denna operationen genomfördes så skulle vi absolut inte haft ngt och skriva om idag.

Kanske hade det lyckas utan (men kronisk hälta har jag aldrig hört ngn få bort utan ingrepp) men vilket som hade den tiden som antagligen skulle behövs aldrig givits honom av ägarna i Usa. Dom förväntningar han hade på sig med den stamtavlan han hade, och det misslyckandet som karriären var före operationen Så var det nog bara operation eller kort och gott räknas som förbrukad där borta i Usa.(Ingen hade ju köpt honom till Europa på meriterna före operationen)
Bevisligen blev han ju bra efter operationen så ägarna passa på så fort några ettor trilla in och sälja honom fortast möjligt.
Frasse77 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat