Visa ett inlägg
Gammal 2020-11-19, 15:13   #45
travanalys
 
Reg.datum: okt 2016
Inlägg: 1 077
Sharp$: 93
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av AmaerildeRimfrost Visa inlägg
Jag har ingen åsikt ifall han ska få fortsätta jobba med djur. Har han inget förbud mot det ser jag inga problem ifall folk anlitar honom dock. Håll isär sakerna här. Vad är det ni inte förstår? Eller läser ni inte, alternativt inte förstår vad som skrivs?

Min tankeverksamhet och logik överstiger Vida de flesta på detta forum. Vad gäller mina system jublar jag inte över alla rätt och någon tusenlapp som andra här. Så håll dig till det du behärskar så klarar vi oss andra rätt bra med det vi gör!

Glasklart? Finns inget inom juridik som är glasklart. Det är lektion ett!
Så vad menar du med detta?

"Men ge er med drevet att han aldrig ska få jobba med hästar framöver "

Enligt mig är det en åsikt som bryter mot svensk lagstiftning. Han ska aldrig mer få vara nära djur. Jag vet att ingen människa är felfri, men det betyder inte att de som gjort fel ska slippa undan straff. Hur tolkar du den lagen då? Om att djurförbud ska beslutas för en person som begått sexuella handlingar mot djur? Hur kan man tolka den på något annat sätt? Han har erkänt sig skyldig till detta brott och blivit dömd till strafföreläggande och ska därför beslutas få djurförbud. Jag postade de tre lagarna som kan komma på tal i detta ärende och för mig föreligger det inga tvivel. I exakt vad ligger dina tvivel när du ifrågasätter att det är glasklart?

Sedan säger du att majoriteten av människor inte är så smarta och att din tankeverksamhet och logik vida överskrider de flesta. Även om jag bara varit online här någon månad sedan förra våren så har jag inte sett något som tyder på att just du skulle vara smartare eller bättre än någon annan.

Du ska även få ett tips vad gäller dina system, sluta fokusera på vilken utdelning det ska bli och fokusera mer att ta ut de hästar som vinner. Det har funkat bra för mig tidigare och utdelningen blir sämre ibland men har räckt till att bli ensam på v5 vid tre tillfällen genom åren och ytterligare ett antal sexsiffriga vinster på diverse spelformer. Dina åsikter om att man måste spela de osannolika raderna och ta bort alla som vinner är bara löjligt.

Min åsikt är att du är noll påläst, har noll koll på dina system och totalt talanglös när det gäller trav. Men jag kan ha fel, men det är vad jag tycker om dig. Jag menar, blev det 7-2 till mig igår? Även om du hade fått jätteskrällar i de två första och det blivit jackpott på 8 rätt så hade du ändå bara fått fyra rätt... Så din logik och tankeverksamhet kanske är större än alla andras, men är totalt felaktig i min mening.
travanalys är inte uppkopplad   Ge poäng