Visa ett inlägg
Gammal 2020-11-26, 16:43   #39
NicklasA
 
Reg.datum: okt 2012
Inlägg: 438
Sharp$: 3051
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av fweewea Visa inlägg
Såhär läser jag avdelning 1 (notera att jag inte är någon expert för fem öre):

Generella tankar:
3 Mellby Free är väldigt snabb ut, men jag tror att 6 Dear Friend är något snabbare. Tar man en längd om man verkligen kör för det? Kanske – men troligtvis inte. Det blir ruskigt intressant att se vad 2 Hevin Boko kan göra nu när det aviseras offensiv körning och optimal balans. 4 Wild Love har inte riktigt nått hela vägen fram mot det här motståndet på sistone (trots grym form), men det här är första gången som man får ett riktigt bra spår – och man kommer garanterat att sitta bra på det inför sista varvet.

1 I Love Paris. Är inte jättesnabb ut. Kan hamna i rygg ledaren – alternativt tredje invändigt.

2 Hevin Boko. Kan hon hålla ut 3 Mellby Free i starten med optimala balansen? Mycket tvivelaktigt. Om hon mot all förmodan gör det så vinner man nog loppet härifrån. Dock finns det en liten galopprisk som måste tas med i bedömningen nu när hon kommer laddas – och bortsett från att räkna på startsnabbheten.

3 Mellby Free. Jag tror att hon huvudsakligen måste till spets för att vinna det här loppet. Kanske kan vinna från rygg ledaren. Jag tror inte att hon vinner från utvändigt ledaren om någon annan kommer till ledningen. Sannolikheten för att hon tar sig till ledningen är ändå hyggligt stor härifrån. Jag tror hon tar en längd på de som sitter invändigt och hon kommer köras framåt härifrån.

4 Wild Love. Hur snabbt startar hon? Inte snabbt alls. Jag tror hon sitter andra/tredje utvändigt härifrån. Har hon en riktigt bra dag så kan hon vinna loppet härifrån. Går riktigt bra till slut.

5 Tessy D'ete. Öppnar medel. Är nog lite snabbare än 4 Wild Love, men knappast snabbare än 3 Mellby Free. Är nog med där framme som tredje utvändigt, men jag tror inte att hon har kapaciteten för att vinna därifrån.

6 Dear Friend. Mycket snabb ut. Finns en liten chans att hon spetsar härifrån och tar sig förbi 3 Mellby Free efter första svängen. Det troliga är nog dock att 6 Dear Friend hamnar utvändigt ledaren.

Realistiska förloppet:
3 Mellby Free – 6 Dear Friend
1 I Love Paris – 2 Hevin Boko
7 Ultra Bright – 4 Wild Love
8 Vichy Grif – 5 Tessy D'Ete
9 Racing Brodda

Möjligt, men mindre sannolikt:
6 Dear Friend – 2 Hevin Boko
3 Mellby Free – 4 Wild Love
1 I Love Paris – 5 Tessy D'Ete
7 Ultra Bright – 9 Racing Brodda
8 Vichy Grif

Så. Vilka hästar tar jag med?

3 Mellby Free. Troligt den som sitter i spets. Sitter som sämst rygg ledaren – och det kan gå därifrån om luckan kommer.
6 Dear Friend. Troligt utvändigt ledaren. Finns en liten chans att man sitter i ledningen – och därifrån blir man svår att slå. Går bra till slut. Kanske har styrkan för att ta ned 3 Mellby Free från dödens.
2 Hevin Boko. Med i främre träffen. Kanske kan tugga ned någon av 3 och 6 i ledningen sista biten.

4 Wild Love då? Nja. Från andra par utvändigt så kommer hon förstås att få chansen till slut. Frågan är hur fort det kommer gå där framme? Kommer Untersteiner försöka pressa Goop för att försöka överta ledningen? Med fart på loppet så ökar sannolikheten för en sådan som 4 Wild Love.

Smällkaramellen är ifall 1 I Love Paris hamnar i rygg ledaren och får luckan mot slutet. Men det ska egentligen inte gå att vinna ändå tycker jag.

Övriga i loppet tror jag är chanslösa.

Vad tänker ni övriga om avdelning 1?
Då jag tror en del på Tessy D’ete hoppas jag dina tankar stämmer. Lite fart på loppet och sen lite draghjälp runt sista sväng av Wild Love som hon sitter i rygg på.....

Annars skulle jag inte bli ett dugg förvånad om Nurmos har trollat fram en grym startsnabbhet hos Hevin Boko och att hon sitter i ledningen. Tror hursomhelst på en snabb öppning av loppet där Dear Friend kommer köra, om inte till spets, så iaf för att få en lucka och rygg på ledaren.
NicklasA är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat