Visa ett inlägg
Gammal 2020-11-27, 22:07   #66
eveton
 
evetons avatar
 
Reg.datum: jul 2014
Ort: Borlänge
Inlägg: 1 771
Sharp$: 4271
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av olle Visa inlägg
Tack. Tyvärr har jag på grund av jobb fått dra ner kraftigt på travet senaste två åren. Har inte alls den tid över längre som krävs för att hänga med i svängarna. Men under de trista vintermånaderna känns det mest skönt. Har aldrig haft samma sug att hänga med och följa travet då.

Sen är det som jag skrivit tidigare mycket svårare att vara spelare idag , åtminstone på min nivå, än för 10 år sedan typ, när man till stor del lirar mot utländska multisystem och svenska stora bolagslir i de stora poolerna och dessutom mycket svårare att hitta rolig info som inte hela kollektivet känner till i och med det enorma infoflöde som nu finns.

Om det inte vore nog så är känslan också att det är betydligt svårare att hitta riktiga kanonodds hos nätbolagen jämfört med förr. Deras bookmakers måste vara grymt skickliga generellt idag.
Delar verkligen din uppfattning om att det är svårare med spelet numera. Har väl aldrig själv vunnit några riktigt stora vinster, men en handfull vinster runt 50k och en vinst på 135k. Har dock alltid tidigare gått nettoplus på spelet förutom de senaste 2 åren...

Däremot uppskattar jag vintertravet. Kanske lurar jag mig själv en aning, men det har historiskt varit bättre för egen del med lite fler mindre betrodda vinnare.

Önskar dig en skön paus!
eveton är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat