Ämne: En fråga
Visa ett inlägg
Gammal 2020-12-03, 21:55   #15
AmaerildeRimfrost
 
AmaerildeRimfrosts avatar
 
Reg.datum: nov 2017
Inlägg: 7 366
Sharp$: 124

AmaerildeRimfrost Expertre
Stats: 70 - 95 - 9
ROI: 101.99%
Vinstprocent: 42.42%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av mackpeter Visa inlägg
Varför svarar du inte på frågorna på detta forum om vad din titel "Super Moderator" innebär och om du är ägare i Sharps. Eller överstiger det din intelligens att visa lite transparens?

Jag har aldrig sagt, att jag är intelligentare och skarpare än vad du menar, att du är. Jag har bara suttit i ledningen för ett av Sveriges största börsnoterade företag och varit rådgivare till både Sveriges och andra länders regeringar och koncernchefer i Sverige och utomlands.

Men det vore intressant att se din CV eftersom du här på forumet skryter om hur överlägsen du är. Visa det nu!
Jag har inget större intresse av att "briljera" med vad jag gjort eller inte gjort. Men jag har inga problem med att säga att jag är intelligent - lika lite som Zlatan kan säga att han är bra på fotboll. Så mäta kuk får du göra med någon annan.

Jag tycker mitt svar ovan visar på att jag gillar transparens. Jag hade gärna sett att alla som är delaktiga på sidan på ett eller annat sätt fanns presenterade. Nu skrev jag ovan att jag redan efterfrågat detta men fått negativa besked typ och att det troligen inte kommer att ske inom den närmaste tiden.

I övrigt hänvisar jag till Gotlands svar ovan och han är administratör så jag ber dig kontakta honom så kan han klargöra allt du behöver veta!

Jag är inte någon ägare till Sharps! För övrigt tror jag man är "transparent och inte transparens".

Sen har jag aldrig skrutit hur överlägsen jag är. Jag har bara konstaterat att jag är intelligent. Ungefär som att någon nämner att de är väldigt långa. Så snurra inte till det för mycket nu. Håll dig till det som jag skrivit och blanda inte in något annat - som inte stämmer.
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
AmaerildeRimfrost är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat