Visa ett inlägg
Gammal 2020-12-06, 08:57   #169
Tipsb
 
Reg.datum: aug 2019
Inlägg: 593
Sharp$: 495
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av shasha Visa inlägg
Sant, varje misstag lär oss nya saker, men efter att ha blivit arbetslös behöver jag sluta göra misstag och börja få in spelen...Det är attans att det blir stolpe ut hela tiden. Tur ändå att det finns så mycket kunskap att ta del av här på Sharps, så man slipper göra lika många misstag som man skulle ha gjort annars.

En idé framöver om du till exempel vill reducera på utdelning (exempelvis inga rader under 1000 kr) men inte riskera att missa en rad som är värd 1050 kr är ju att ha lite marginal. Dvs spela inga rader under 800 kr. Då får du lite marginal om procenten rör sig en del innan spelstopp.


Men generellt handlar denna typ av reducering om att man får acceptera att tappa en vinst på 1000 kr ibland för att öka sin chans att vinna 1000 kr+. (dvs man tar bort rader med låga utdelningar för att istället spela flera rader med högre utdelningar).

Under en vecka kan det generera minus (dvs man tappar en vinst man normalt skulle fått in). Men räknar man på det över tid är det oftast inte dessa "småvinster" man ska sikta på utan hellre fler rader som kan generera större vinster.

Tänk att du faktiskt får in en rad värd 10000 kr pga dessa reduceringar (som du normalt annars kanske inte hade haft råd med). Får du in den en gång har du då råd att tappa 9 st 1000 kr-vinster och fortfarande vara på plus.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
shasha (+20)
Tipsb är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat