Ämne: En fråga
Visa ett inlägg
Gammal 2020-12-06, 10:00   #30
Shizznit
 
Reg.datum: jul 2013
Inlägg: 885
Sharp$: 4925
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Efterhandaren Visa inlägg
Ok frågan kanske har fått onödigt stor plats men det beror nog på en lite märklig hantering av dom som har hand omet. Varför detta hemlighetsmakeri ?
Och du visst är det skönt att bajsa när man är nödig
Min erfarenhet från liknande situationer i andra forum är att hemlighetsmakeri ofta är en intäkts- och skattefråga. Affiliateverksamhet, reklam och andra samarbeten som genererar kassaflöden väcker genast många aktörers intressen (oftast Skatteverkets), och för att förhindra insyn brukar ägare se till att bedriva verksamheten i skumraskbolag på exempelvis Cypern. Allt för att försvåra identifiering av ägarna.
Nu är det säkert inte så här, jag har i vart fall inga belägg för det. Men jag har för mig att det var Helge som nyfiket undrade vem/vilka som nu köpt verksamheten när det sipprade ut att forumet köpts av ny(-a) ägare för ett antal år sedan. Och jag har för mig att man redan då var ovilliga att svara på frågan. Så frågan och nyfikenheten är inte direkt ny Det kan naturligtvis vara personrelaterat också (av typen: visste man vem som låg bakom så skulle man bojkotta det), vad vet jag. Men det är i alla fall intressant att se hur en ovilja att svara på frågor väcker funderingar - däribland mina egna!
Shizznit är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat