Visa ett inlägg
Gammal 2020-12-06, 18:49   #1
olle
 
Reg.datum: sep 2010
Inlägg: 12 188
Sharp$: 57190
Standard

V75-Bergsåker 12 dec


Märks verkligen nu att den sportsliga kvaliteten även när det gäller V75 fått vinterklass. Är väl kallblodsloppet som sticker ut på lördag som innehåller flera bra hästar. Skoförbudet fortsatt ett frågetecken på många hästar även denna omgång. Speciellt om det skulle bli lite tyngre och sämre bana än på Åby igår lär enligt flera experter hästar som måste tävla med skor missgynnas extra.

Har ingen vidare koll på de flesta loppen och veckorna fram till jul väldigt arbetsintensiva så får nöja mig med att köpa någon andel av någon om det ska bli några spel.

Första avdelningen ser väldigt ojämn ut och inte så kul med tre Westholm
Hästar och två Nurmos hästar blandat med motståndare som i de flesta fall inte hör hemma på V75. Är väl Don P som skulle kunna vinna om Jansson prickar starten. Är ju ett ruskigt mycket sämre lopp än det var senast. Viking Brodde med ett lopp i kroppen och Remarkable Feet på läget är väl hetast från Nurmos resp Westholm.

Avd 2 som sagt ett fint kallblodslopp . Tangen Haap är väl stenklar som vanligt enligt tränaren men känns som skor på den är ett klart minus. Våler Nikolai och Åsrud Vilja två hästar som bara vinner och vinner. Är väl troligt att någon av dom vinner igen.

Avd 3 ser lurigt ut. På start kan man nog ta bort alla utom Matilda Cash som nu har ett lopp hos Goop i kroppen. Lyx Håleryd kan vara en kul outsider. Verkar på väg mot formen igen och då duger den långt i detta sällskap.

Avd 4, klass 2, ser ut att hålla lite högre klass än på Åby igår. Ser ut att krävas rätt många streck för att vara säker på att överleva. Får dålig koll för att säga mer.

Avd 5 lite svårbedömt hur flera hanterar skor. Barry Wadd kanske en rolig skräll. Avslutade strålande sist efter galopp.

Coin Perdu måste ha toppchans i detta guldgäng . Värst emot är nog Antonio Trot som trots att den gått barfota på slutet tidigare visat att skor inte är några problem. From The Mine många frågetecken. Struken för kolik, spåret och skor .
Selmer IH har väl inte bevisat att den duger för att vinna annat än längst upp i norr sedan den vann BC 2018. Enorm skillnad mot vardagslopp i Boden.

Sista avdelningen stort frågetecken för 1an. En finsk häst jag aldrig hört talas om. Fågel eller fisk ? Bättre spår och Win B Hill hade blivit stor favorit. Blir det kanske ändå efter (tur) vinsten i onsdags efter jättelång frånvaro. Ser annars ut som ett mycket spelvänligt lopp.

Lycka till !`
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Gotland (+7), HP (+5), pojmonen (+5), Grovport (+5)

Senast redigerad av olle den 2020-12-06 klockan 18:51.
olle är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat