Visa ett inlägg
Gammal 2020-12-18, 17:24   #11
NicklasA
 
Reg.datum: okt 2012
Inlägg: 438
Sharp$: 3056
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av mr_stylez Visa inlägg
Kul med trav på trevliga Halmstadbanan, man slipper tänka på väder och vind och allt, då banan alltid är kanon oavsett.

Ser ut att vara en spelvänlig omgång vid första anblicken!

Hajade till lite då jag läste startlistan till V75-6.. det är 2140 voltstart, ston, med dubbla tillägg..

På 40 tillägg står Wild Love, Ultra Bright, Tessy Déte och Dear Friend.. bra ston allihopa, eliten i landet.. och dessutom så står.... Dontlooseallmoney och Julia Pellini där...
Kan det vara V75s mest ojämna Tilläggsvolt någonsin?
Aja, bara en liten notis..

De 4 förstnämnda ska iaf ta 20 meter på Bl.a. Beluga West och 40 m på Kali Smart... lyckas dem? tveksamt va? Men om en av dem går på tidigt, säg 1000 kvar och drar fram de andra så finns ju såklart chansen!


Guldloppet var en tunn soppa tyvärr. Kan väl bara gå på ett (tre) sätt som spåren lottades. Far o son Untersteiner tar spets o rygg ledaren med 1 och 3, Och Nadal Broline får dödens på den av dem som leder. En av de 3 vinner. Låst och klart.

I V75podden med Per och Peter snackar de upp nr 5 Nouba Mom ngt otroligt, den ska tydligen vara stenklar, får se hur mycket spelad den blir efter senaste loppet. Imponerade där, men nu är det volt, bättre hästar och det är trots allt bara andra starten i Sverige.. jag lär iaf gardera känns det spontant som.

I Avd 7 kommer farlander AM ut i årets sista start, och man ska gissa hur bra den går med skor. Helt omöjligt såklart men Halmstads bana är bra som sagt och om man inte tror det påverkar för mycket är det väl bara att spika trots kort distans, delär ju inte köra defensivt med den i sista starten för året iaf?
Vid gardering är väl det Zap di Girifalco som är tidigast, hoppa väl bort segern sist (Dragster vann). Även Franklin Face tidig från perfekt spår samt Zio Tom Jet.

Kul omgång!
PU tyckte att de på 40m stod billigt inne. Trodde inte att hans egen Beluga West kunde stå emot de bakom. Så får du göra vad du vill med den infon Lycka till
NicklasA är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat