Visa ett inlägg
Gammal 2021-01-23, 14:49   #4
AmaerildeRimfrost
 
AmaerildeRimfrosts avatar
 
Reg.datum: nov 2017
Inlägg: 7 366
Sharp$: 124

AmaerildeRimfrost Expertre
Stats: 70 - 95 - 9
ROI: 101.99%
Vinstprocent: 42.42%

Standard

Jaha, så har det skett lite mindre förändringar. Jag gillar Coin Perdu men ska den verkligen kunna vinna genom att fastna invändigt eller var ska den ta vägen? Problematiken är att strax efter att jag valde att spika Sorbet så menar Redén att den behöver starta igång - sen är ju trav just trav men ingen toppchans. Dock finns det inte att spika Disco Volante till 60%+ ifall det är pengar som ska in i dag. Grainfield Aiden från spår 8 känns inte heller aktuell även om jag tror den gör ett bra lopp. Örjan kommer köra passivt med Sorbet antar jag men det kanske kan räcka - om Disco Volante stannar eller gör bort sig!

I femte lägger jag till tre hästar. Tvivlade mer och mer på Certainly och valde nästan att plocka bort den helt. Men när det får plats fem hästar får den vara kvar. Kanske lite fegt att inte ta ställning men det är osäkert vem som sitter i spets och hur mycket det kommer att kosta. Tycker Kiara C.Boko kändes spännande efter lite extra studerande. Endast 2.21% just nu.

Dock har jag börjat vela fram och tillbaka i första avdelningen. Ett tag tänkte jag spika Donners Am efter värmningen. Sen tänkt jag ändra och låsa på 3 och 5 där. Sen har jag fått huvudbry av högre graden. Känns som alla aktuella värmer bra och det är lite kasta tärning som kommer avgöra vem som vinner till sist.

Alternativet hade varit att plocka fyra i första och heta "Mr Feg" resten av året med tillägget "Rik" Dock hade det kostat sju hästar i andra. Då hade jag antingen fått plocka efter känsla/kunskap etc eller bara strecka de åtta minst streckade. Alternativet att hitta ett tredje krångligare alternativ.

Men det börjar ta sig åtminstone!
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Senast redigerad av AmaerildeRimfrost den 2021-01-23 klockan 14:51.
AmaerildeRimfrost är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat