Visa ett inlägg
Gammal 2021-01-28, 21:24   #3
Billman
 
Reg.datum: aug 2013
Inlägg: 293
Sharp$: 2447
Standard

Ok. Jag har HB. Varför dom vill köra över allt till mobilen är lite mysko, lätthackat och lätt tappat(i jämförelse med ens dator.) Så jag ska inte bara skylla på ATG, fastän dom naturligtvis får tillbaks data av Trustly som dom på legal väg inte hade kunna få som direktpartner. Så nu har vi flera spårkanaler tillbaks till oss. Hur vi lirar, hur ofta och för hur mycket. Jag tror inte dom är skurkar, men dom säljer vidare allt om oss precis som Google och Amazon. Alla mönster, beteenden och preferenser. Sen skräddarsyr ATG sina "spelupplevelser" till oss, dumpar vissa och förstärker andra. För att ge kunden en "bättre upplevelse"(sic!)

Att bli manipulerad är något vi svenskar hatar. Jag har haft konto i över 20 hos ATG, en av de första och jag kan på rak arm säga att inget blivit bättre. Tvärt om. Det var mindre buggar, snabbare uppdatering på oddsen och bättre bild. Nu är det även sämre ljud - ungefär som på TV när allt går över Skype och man bara ser näsborrarna och ständiga brytfel och mummel när folk intervjuas här och i omvärlden. Mobilen är ett gissel mot den fasta linan utom för dom som fått en neuros och måstre glo var tredje minut om det hänt något.

Ja, ja. Men det var bättre förr. Jag var med när oddset uppdaterades för sent(hästarna hade gått i mål)på Vincennes. Alla i publiken gick ut på banan och protesterade. Nu rycker man på axlarna. Antagligen något tekniskt, va?
Billman är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat