Visa ett inlägg
Gammal 2021-02-07, 18:23   #1
olle
 
Reg.datum: sep 2010
Inlägg: 12 180
Sharp$: 57163
Standard

V75-Åby 13 februari


Annorlunda V75a på lördag med helt andra propositioner än normalt. Sju lopp med 15 hästar. Fem av loppen voltstart och i fem av loppen startar hästarna på olika volter. Som klippt och skuret för en ruggigt svårlöst omgång med hög utdelningspotential.

Minns dock i fjor när betaltjänsterna gick bananas över propparna och hyllade detta nytänk enormt. Då slutade det med femrättsjackpot och 11 tkr på sju rätt. Enda riktiga skrällen i kallblodsloppet som i år hamnat utanför V75. Så aldrig någon garanti att på förhand svårlösta lopp slutar med miljonutdelning.

Skulle inte bli seriöst för min del att som jag brukar på söndagen hitta tidiga vinnare för det är oerhört många av dessa hästar jag i princip har noll koll på. Men en tänkbar spik måste vara Morotai Degato i avd 6. Kan ju inte bli mer klockrent nu när den fick spår 6 i framvolten med ny kusk i form av Erik Adielsson. Är väl 99 procents spetschans typ och nästan lika stor för ledning eller rygg ledaren och open stretch vinstchans.

Hektisk arbetsvecka som väntar igen så kommer inte hinna läsa på denna omgång med så mycket hästar jag inte har koll på, men startlistorna borde tilltala Basse och andra så förhoppningsvis kan man hänga på något andelsspel på lördag.

Lycka till !
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Migge (+1), shasha (+5), Basse (+5)
olle är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat